tomasz wloch Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam! Dużo pisałem tu na forum na temat problemów z moim vn 750 i jak się nie myle jeszcze dużo przedemną!Nadszedł czas aby go kiedys pokazac. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b82cc094973c8679.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterrrr Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fajny motór :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Git komar. Gratulacyje. :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz wloch Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak na 25 lat to jeszcze się trzyma! Ale kosztowało mnie to moto wiele pracy i niestety znowu w rozsypce przez pęknięty zawór i uszkodżoną głowice !Macie jakis dobry namiar na warsztat prostujący korbowody?Po pierwszym rozpoznaniu skrzywiony prawdopodobnie korbowód przedniego cylindra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Prostowana korba może zmasakrować silnik jeszcze bardziej. Stanowczo odradzam taki manewr. Zresztą jest to "druciarstwo". Można ewentualnie tego dokonać ale w nietypowym/rzadkim/drogim silniku gdzie inne opcje nie są możliwe. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi