Cross_maX Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam ! Zlot odbędzie sie 120 km od lublina, wjazd 15 zł i mnóstwo atrakcji;) Myślę, ze warto;) Plakat: http://www.motorubiez.org/galeria_3/plakat.../Image00001.jpg Kto sie wybiera ? Pozdrawiam Ksiedzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 hahaha nie wierzę :D jeśli nie pojadę na zlot 125.pl to na pewno skoczę obadać co chłopaki urządzili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 To po co jeździsz na zloty 125.pl jeśli śmigasz szejsetą, lubisz dziadkować? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 średnia pojemność na tym zlocie jest dużo powyżej 125 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Mam takie pytanie do wszystkich zainteresowanych tym tematem. A mianowicie kto myśli o wybraniu się na tą imprezę zamiast na przykład do Komarówki? Z tego co wiem w Komarówce P. jedynymi ciekawostkami mają być koncerty i niekończący się zapas chmiela, nie ma plakatu nie ma żadnego info oprócz gdybań i domyśleń. A w Werbkowicach za naprawdę małe pieniądze jest naprawdę ciekawie a po za tym to pierwszy zlot w tym miejscu ;] Za zaoszczędzoną na bilecie kasę można kupić dużo paliwa czy to dla motocykla czy dla siebie :D A więc pozwolę sobie bardziej przybliżyć temat: "I ZLOT MOTOCYKLOWY WERBKOWICE 2010r. Organizator: Gminny Ośrodek Kultury – Werbkowice Moto Rubież Stowarzyszenie Motocyklistów Ziemi Hrubieszowskiej Władze Zlotu Komandor zlotu V- ce Komandor Sekretarz Kierownik konkurencji Miejscowość: WERBKOWICE miejsc: park przy. GOKu Program Zlotu Piątek 2.07.2010 15:00 – zgłaszanie uczestników zlotu 19:00 – powitanie gości 20:00 – muzyka z cd wieczór integracyjny ognisko 21:00 – Koncerty kapel rockowej 24:00 – Zakończenie pierwszego dnia zlotu Sobota 3.07.2010 08:30 – Pobudka 09:00 – śniadanko 10:00 – msza polowa poświęcenie motocykli 11:00 - Oficjalne otwarcie zlotu przez władze Powiatu, Urzędu Gminy Gminny Ośrodek Kultury Stowarzyszenie Moto Rubie 11:30 – przygotowania do wyjazdu 12:00 – Przejazd. Werbkowice – Hrubieszów. Przejazd ulicami miasta na parking przy parku Solidarności, Prezentacja motocykli przed Urzędem Miasta 13:00 – Pokaz z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej 13:40 – Zaproszenie wszystkich uczestników zlotu do wspólnej fotografii zlotowej 14:00 – wyjazd i powrót na miejsce zlotu w Werbkowicach, łączna trasa parady to około 30 km 15:00 – odpoczynek poobiedzie i przed konkursami 16:00 – konkursy przeciąganie liny, bieg do piwa, pomiar decybeli, rzut oponą 17:30 – Koncerty kapel rockowej 19:00 – rozdanie nagród 20:00 – Kapela REGGAR ROCK z Zamojskiego Domu Kultury ZORB'S BAND NAYDIS CZTEREJ PANCERNI I SUKA 22:00 – Występ gwiazdy wieczoru( UNDER FORGE & HOLY BLOOD ) Niedziela 4.07.2010. 09:00 oficjalne zakończenie zlotu i zaproszenie na następny 09:15 Test promilowy – dmuchamy w alkomat Opłata wjazdowa zlotu wynosi kierowca -15 zł, pasażer -10zł W ramach opłaty wjazdowej naklejka na motocykl z logo zlotu ogrodzony, strzeżony teren zlotu z parkiem maszyn zaplecze sanitarne, natryski do kupienia będą -znaczek zlotowy ("blacha") koszulka zlotowa Ponadto przez cały czas trwania zlotu czynne będą punkty gastronomiczne oraz stoiska akcesoriami i odzieżą motocyklową smaczne jedzonko,lody,gofry,browar I ZLOT MOTOCYKLOWY WERBKOWICE 2010 W DNIACH 2 – 4 LIPCA 2010 REGULAMIN Rejestracja Uczestników Zlotu od dn. 2. 07. 2010 od godz. 15:00 1. Każdy z uczestników zapozna się z regulaminem zlotu i uczestnictwa w paradzie 2. Za teren zlotu uznawany jest amfiteatr park oraz miejsca oznaczone w specjalny sposób 3.W Zlocie może uczestniczyć osoba posiadająca motocykl, lub będąca pasażerem kierowcy, która przedstawi dokument tożsamości i wniesie opłatę wpisową. Każdy kierowca motocykla otrzyma okolicznościową naklejkę udziału w Zlocie. 4.W czasie Zlotu każdy motocykl należy wstawić do wydzielonego parku maszyn, który jest parkingiem czynnym całą dobę. po godz 22:00 wejście do parku maszyn tylko z obsługą, od godz 22:00 do 7:00 obowiązuje zakaz strzelania z wydechu. Wyjechać z parkingu może wyłącznie osoba trzeźwa co jest jednocześnie warunkiem poruszania się motocyklami, brania udziału w paradzie, konkursach i innych wyjazdach motocyklami. 6.Poza dojazdem do parku maszyn i miejscami wyznaczonymi obowiązuje całkowity zakaz jazdy motocyklami po terenie obozowiska Zlotu. 7.Każdy uczestnik Zlotu, spełniający w/w warunki ma prawo wziąć udział w konkursach 9. Zlotowicz chętny do udziału w konkursach zgłasza się do Organizatorów najpóźniej na 2 godziny przed rozpoczęciem zawodów. Tylko Organizatorzy Zlotu mają prawo dokonywać zapisów do poszczególnych konkurencji, chyba że konkurencja wymaga wpisu przez zawodnika. • Należy bezwzględnie stosować się do poleceń sędziów. 10. Za zachowanie uczestników na i poza terenem Zlotu organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności. Oznacza to, że każdy uczestnik Zlotu ponosi odpowiedzialność cywilną i karną za własne zachowanie. 11. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za ewentualne straty i szkody w stosunku do uczestników imprezy, oraz ich sprzętu, jak i za szkody i straty spowodowane pośrednio i bezpośrednio w stosunku do osób trzecich. 12.Organizatorzy dołożą wszelkich starań, aby wszyscy uczestnicy Zlotu byli zadowoleni, jednakże każdy uczestnik Zlotu zobowiązany jest do przestrzegania regulaminu imprezy pod groźbą usunięcia z terenu zlotu. Regulamin zatwierdzono" info z: http://www.motorubiez.org/ I co o tym myślicie?? Szczerze mówiąc to nie widzi mi się płacić 60 za wjazd na miejscówkę na namiot, parking na moto i wieczorne koncerty... Co wy na to grupa Lublin?? :D Osobiście powiem że jeśli do końca czerwca nie będzie info o Komarówce i tańszych niż wszyscy piszą biletach wjazdu to jadę do Werbkowic bo zapowiada się naprawdę ciekawie. C.m wiesz jak dojechać na miejsce zlotu? PISZCIE!!! :P Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 C.m wiesz jak dojechać na miejsce zlotu? nie bój, nie przegapisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 [...] Co wy na to grupa Lublin?? :D [...] ...zobaczymy. Zawsze to jakas alternatywa :icon_biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Właśnie o alternatywę dla Komarówki mi chodzi bo jak narazie to tamten temat nie rusza się za bardzo z miejsca ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 od godz 22:00 do 7:00 obowiązuje zakaz strzelania z wydechu. haha hehe , to ktoś wymyślił ;p A po 23 nie ma zaciemnienia i nie tzreba iść do namiotu ;p ?? Czyli coś takiego jest niedopuszczalne ;p ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 [...]Czyli coś takiego jest niedopuszczalne ;p ?? Aftys :bigrazz: ...gdybys Ty wiedzial, jak na Was napier..lali ludzie z pierwszego pola namiotowego, to nie wiem czy byloby Ci tak wesolo :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Aftys :bigrazz: ...gdybys Ty wiedzial, jak na Was napier..lali ludzie z pierwszego pola namiotowego, to nie wiem czy byloby Ci tak wesolo :biggrin: To nie rozbijaj namiotu blisko nas w komarówie :biggrin: bo o snie zapomnisz ;p A w baltowie było głośno, owszem, a że komuś nie pasowąloo to na zlot się nie jedzie przecież spać, co nie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premo23 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Teren zlotowiska znajduje sie przy glównej trasie Zamosc-Hrubieszow.Nad ulica beda wywieszone banery informujace o zlocie.Jesli macie jeszcze jakies pytanka to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiuss90 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeśli ktoś wybiera się z Lublina i jedzie przez Chełm to z Hrubieszowa do Werbkowic możemy zabrać się razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jakies opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiuss90 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Mimo że był to mój pierwszy zlot, jestem bardzo miło zaskoczony. Organizacja, pomimo że pierwszy raz, spisała się na medal. Mam nadzieję że na tym organizatorzy nie poprzestaną i z roku na rok ten zlot bedzię cieszył się coraz większa popularnością. Dodam że niedługo pojawi sie na youtubie film z parady Werbkowice - Hrubieszów który udało mi się nakręcić niestety z powodu braku czasu jego wrzucenie trochę sie przeciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi