Hipolit Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 A właśnie będzie tam jakiś węzeł sanitarny albo jakieś inne coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) [...]To że Robcio mi dogryza to juz się przyzwyczaiłem ale żebyś Ty Agnieszko mnie obgadywała w ten sposób to bym się nie spodziewał... :evil: Dałbym sobie za Ciebie rękę uciąć i co .... i bym qrwa nie miał ręki :icon_mrgreen: [...] Majusz, lubie sobie zartowac z Toba, bo wesoly gosc jestes i tyle... nie ma w tym nic zlosliwego :notworthy: :icon_biggrin: Jestem przekonany o tym, ze i Agnieszka i ja wykazalibysmy sie podobna determinacja w walce o to, zebys reki nie stracil. Pamietaj, zawsze stoimy za Toba murem :flesje: A właśnie będzie tam jakiś węzeł sanitarny albo jakieś inne coś? ToiToy'e sa i inne cos tez jest... paleta euro na blocie a nad nia prysznic :icon_mrgreen: Tutaj masz fotke ---> SANITARIAT W KOMARÓWCE ;-P Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Robcio Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Majusz, a jak się już tak upominasz to ja Ci normalnie prezent zrobię jakię ;] żeby nie było że wujek zły ;]l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mariuszku drogi. Ja uważam że masz meeega talent. Normalnie ju ken dens! Chętnie posłucham jak wesoło śpiewasz - baa nawet sie przyłączę:) Swoją drogą, to tez uważam, że 60 zł za wjazd to ciut za dużo - kapele kapelami, ale oprócz tego Komarówka nic fajnego (oprócz wspaniałej ekipy) nie oferuje żadnych wyjątkowych atrakcji. Toż za Giżycko płaciliśmy 70 zł za 4 dni zawalistej, świetnie zorganizowanej imprezy zlotowej. Ale cóż - niestety to nie my ustalamy ceny. Możemy jedynie zapodać focha podczas płacenia przy bramie i z lekko zmarszczona minką wjechać na teren zlotu, zapomnieć o tym strasznym momencie płacenia za wjazd i sie swietnie bawić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Jestem przekonany o tym, ze i Agnieszka i ja wykazalibysmy sie podobna determinacja w walce o to, zebys reki nie stracil. Pamietaj, zawsze stoimy za Toba murem :flesje: Majuszku! Ja bym nawet Ci swoją rękę oddała!! Te uwagi, to po prostu z sympatii do Ciebie, i Ty o tym dobrze wiesz, tylko chcesz, żebyśmy Ci o tym przypominali :smile: Masza, zgadzam się z Tobą w 100% a nawet 101%! W Giżycku niestety nie byłam, ale miałam całodobową relację, więc popieram, że takie pieniądze są warte takiego zlotu. A za cenę wjazdu porównywalną z ceną zlotu w Komarówce, takie atrakcje czekały osoby, które w tamtym roku były w Łukowie -> http://forum.motocyklistow.pl/Zaproszenie-...9r-t116304.html MAŁO?! Klimat Komarówki, klimatem, ale swoją opinię co do kwoty za wjazd wyrazić każdy może. Amen! Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Aganieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Taaak.....dni mijają a bardziej szczegółowych informacji zlotowych brak. Może to tylko plotka z tą kwotą 60zł. Kto wie. P.S. znalazłem już moje wiaderko-lodówkę brezentową, która w zeszłym roku była bardzo użyteczna. Aganieszko a Ty jakie atrakcje nam szykujesz podczas zlotu? Musisz wziąć coś mega-zajebistego. Coś żeby nas wszystkich zadziwiło, ale równocześnie było bardzo użyteczne podczas zlotu. Masz już jakiś pomysł? Może będzie zniżka dla studentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Głównie Aftys :icon_razz: :bigrazz: Dokładnie tak nachmielonym wszystko wolno;] jeszcze ci tort jakiś się sprezentuje :biggrin: Tylko którego dokładniej masz te urodziny?2-4? :icon_biggrin: Mam zawsze urodziny z piątku na sobote na komaróce podlaskiej ;) PS: W tym roku nie śpiewam na scenie nawet jak mnie zaniesiecie :wink: Jeśli tam wyjde do pokaże dupe i na tym się skonczy :flesje: Aaaa za tort podziękuje bo będę nim rzygał po wódce :icon_biggrin: PS2 do Robcia : Pokrętło juz naprawiłem ale wykręce Ci na komarówce łożysko główki ramy :icon_mrgreen: Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Majusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nawet jeśli pojadę do Komarówki co staję coraz bardziej wątpliwe bo zapowiada się że w Werbkowicach będzie ciekawiej(zobaczcie temat) to ten tort na pewno nie będzie do Jedzenia :bigrazz: :icon_evil: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 elo... gadałam dzisiaj z prezesem panther..... ploty plotami ale CENY BILETÓW NIE SĄ JESZCZE USTALONE!!!!!!!!!!!! Napewno zagrają: Acid Drinkers, Ametria, At the like, madbee, rockerfeler, ple namiotowe, złośliwy pomryk odbytnicy..... Panther zapewnia: strzezony park maszyn, pole namiotowe, dużo dobrej zabawy.... W programie imprezy: koncerty, konkursy z nagrodami, parada motocykli, wioska indiańska, team building.... I JESZCZE COŚ JEŻELI NIE ZNACIE CHŁOPAKÓW Z PANTHER TO ICH NIE OCENIAJCIE!!!!!!!! BO NIE OCENIA SIE KSIĄŻKI PO OKŁADCE!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) elo... gadałam dzisiaj z prezesem[...].. Panther zapewnia: strzezony park maszyn, pole namiotowe, dużo dobrej zabawy....[...] ...dlugo jeszcze bedziesz sie tak ekscytowac 'strzezonym' parkiem maszyn i boiskiem, na ktorym mozna rozbic namiot? Takie atrakcje to na zlotach naprawde wyjatkowe unikaty :icon_rolleyes: [...] I JESZCZE COŚ[...]!!!!!!!!!!!!! ...nie wrzeszcz, nikt tu nie jest gluchy! [...] PS2 do Robcia : Pokrętło juz naprawiłem ale wykręce Ci na komarówce łożysko główki ramy :icon_mrgreen: Ok... z pokora podejme jazde bez lozyska, co bedzie moja pokuta oraz zadoscuczynieniem dla Ciebie :notworthy: Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Robcio Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ...dlugo jeszcze bedziesz sie tak ekscytowac 'strzezonym' parkiem maszyn i boiskiem, na ktorym mozna rozbic namiot? Takie atrakcje to na zlotach naprawde wyjatkowe unikaty :icon_rolleyes: ...nie wrzeszcz, nikt tu nie jest gluchy! po pierwsze nie wrzeszcze tylko zaznaczam..... po drugie przekazałam tylko info co narazie oferuje klub gdybyś nie zauważył, a po trzecie nie ciskaj się tak bo Ci żyłka pęknie...... :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 I JESZCZE COŚ JEŻELI NIE ZNACIE CHŁOPAKÓW Z PANTHER TO ICH NIE OCENIAJCIE!!!!!!!! BO NIE OCENIA SIE KSIĄŻKI PO OKŁADCE!!!!!!!!!!!!! Nikt, nic nie mówił na temat Panther, jako ludzi, tylko na temat zlotów. I każdy wyraża swoją opinię. A co do znajomości osób, to zdziwię się, ale spora liczba osób (w tym z grupy z L.S.M.) miała okazję się z nimi zapoznać i nie raz się z nimi spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) zagrają: Acid Drinkers, Ametria, At the like, madbee, rockerfeler, ple namiotowe, złośliwy pomryk odbytnicy..... Panther zapewnia: strzezony park maszyn, pole namiotowe, dużo dobrej zabawy.... W programie imprezy: koncerty, konkursy z nagrodami, parada motocykli, wioska indiańska, team building I tu zaczynają się jakieś konkretne informacje :flesje: :lalag: czekamy na więcej :clap: Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Hipolit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Już k.wa nie przezywajcie. Jak komuś nie pasuje to niech nie jedzie i tyle. Mamy kryzys, wszystko drożeje i koleją rzezy impreza też musi podrożeć. Wielki plus że za...biste kapele grają i będzie przy czym się pobawić :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A kto według ciebie przeżywa? Z tego co widzie to wszyscy mają podejście na luzie ;] Alternatywa zawsze jest; Werbkowice. Tam już wszystko jest ustalone przynajmniej bo jak dla mnie 9 dni to trochę mało na zorganizowanie prawie całej imprezy no ale nie będę oceniał książki po okładce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi