Robcio Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Spontany zawsze najlepsze :buttrock: :icon_razz: Jak na 'spontan', to w tamtym roku niezle wyszlo --> http://picasaweb.google.pl/RobertRobbic/Komarowka350709# :buttrock: Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No bez jaj... 2,5 tygodnia do terminu i ZERO informacji. Kiepsko sie zapowiada :icon_mrgreen: no Ty chyba sobie żartujesz????? Tyle info to i tak duuużo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 no Ty chyba sobie żartujesz????? Tyle info to i tak duuużo.... Niepowazna? Jakis plakat powinien chyba byc, nie? Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Niepowazna? Jakis plakat powinien chyba byc, nie? wszystko w swoim czasie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 wszystko w swoim czasie.... No to chociaz zeby tak z dzien przed byl ten plakat. BTW: Nie widzilem Cie w naszej lokalnej powitalni... co to ma byc? :cool: Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No to chociaz zeby tak z dzien przed byl ten plakat. BTW: Nie widzilem Cie w naszej lokalnej powitalni... co to ma byc? :cool: plakat będzie, o to się nie martw... a co do powitalni to jestem tu tymczasowo.... udzielam tylko info w sprawie zlotu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Zdecydowanie link do profilu na nk lub facebooku ułatwi sprawę powitania:P Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zdecydowanie link do profilu na nk lub facebooku ułatwi sprawę powitania:P Panowie, Panowie... pożyjemy zobaczymy;P to zależy czy mi się tu spodoba.... :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Na pewno, co prawda mało się dzieje ale atmosfera jest wręcz przecudowna. Czasem moderator usuwa posty nie na temat, nie wiadomo dlaczego. Takie wypowiedzi ubarwiają dyskusję. A więc jak z tym komarówkowym plakatem? Bo nie wiem czy mam się już pakować czy nie. Motocykl powoli szykować myć i polerować. Spadochron przewietrzyć. Jest masa czynności, jakie trzeba wykonać przed wyjazdem. Ale bez plakatu ciężko będzie. Chcemy szczegółowych informacji. Hehe i oczywiście link do wspomnianych wcześniej portali::D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Na pewno, co prawda mało się dzieje ale atmosfera jest wręcz przecudowna. Czasem moderator usuwa posty nie na temat, nie wiadomo dlaczego. Takie wypowiedzi ubarwiają dyskusję. A więc jak z tym komarówkowym plakatem? Bo nie wiem czy mam się już pakować czy nie. Motocykl powoli szykować myć i polerować. Spadochron przewietrzyć. Jest masa czynności, jakie trzeba wykonać przed wyjazdem. Ale bez plakatu ciężko będzie. Chcemy szczegółowych informacji. Hehe i oczywiście link do wspomnianych wcześniej portali::D:D Słoneczko... Plakat się drukuje, to nie jest tak hoopsiu jak Wam się wydaje. Coś na ten temat wiem ale wiem też, że nawet w ciemno warto przyjechać.... jak wyhacze jakieś info albo dostane plakat to napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ale zbesztaliście malucha Robciu..:] Fajna impreza się zapowiada ;P A ty Majorka jedziesz na swoim sprzęcie czy jako plecaczek u kogoś? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majorka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A ty Majorka jedziesz na swoim sprzęcie czy jako plecaczek u kogoś? ;> ja to chyba zafrune...;D daleko nie mam, przez siatke i gyyt:) wam nie radze bo wysmaruje siatke olejem....;) to tak na złość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 To gdzie mieszkasz w Lublinie czy w Komarówce ;> P.S a co powiesz na to że wezmę tyczkę? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie męczyć dziewczyny bo po ryjach wytłukę :biggrin: Jak na razie to ja tu grożę i straszę :bigrazz: A temat jest ... oooo Komarówce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No właśnnie, temat jest o Komarówce, na której będzie Majorka i inne piękne kobiety, szkoda tylko że znaczna większość "zajęta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi