airbull23 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Na samym początku chciałbym napisać że jestem nowym użytkownikiem i motocykli i tego forum więc za błędy w sztuce przepraszam i proszę o poprawienie mnie jeżeli się w czymś mylę. Wie ktoś może czy owiewka z nowego Bandita pasuje do starszego modelu.? Chodzi mi dokładnie o założenie przedniej owiewki z nowego bandita do motoru z 1999r. Czy jest to możliwe.? Czy jest to bezpieczne.? Czy jest to opłacalne.? Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Napewno w każdym z 3 modeli bandita, które do teraz wyszły na rynek są inne światła. Wiec jeśli chcesz żeby owiewka pasowała to lampa do wymiany. Chociaż nie wiem czy i tak by to pasowało. Może owiewkę od roczników 2000-2004 jakoś byś załozył, ale pewnie stelaż czachy by trzeba było zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie będzie pasować, inne miejsce mocowań itd. Lampa inna niż w 1999 roku Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 To jest oczywiste że jak zmieniać to tylko i wyłącznie komplet. Owiewka-lampa-stelaż. Pozostaje kwestia mocowania stelażu, czy jest taka sama w nowej i starej ramie. Jeśli to samo to spoczko, da radę założyć bez większych problemów. Wtedy pozostanie opcja spasowania owiewki do reszty motocykla, pokrycie się linii owiewki np. z bakiem, ramą czy innymi elementami. No i elektryka - czy ma tyle samo żarówek, te same wtyczki, łączenia itp. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Po głębszej analizie kosztów sądzę, że lepiej sprzedać stary i kupić nowszy model. Koszty wyjdą podbne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi