MarcinR Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) A nie będę się rozpisywał. Skuter z 2003 roku, własnymi rękami doprowadzałem go do obecnego, według mnie i innych użytkowników tego modelu - dobrego stanu. Osiągi bardzo dobre (jak na 50'tke oczywiście), bez proszenia poleci 90 km/h. Po chwili kulania można osiągnąć 105 km/h (tylko, żeby nie było - GPS'owe :) ). Co do jazdy po naszym zakorkowanym mieście, trzymam się raczej ścigawek - w takich warunkach wcale nie jadą odemnie szybciej. Puszeczki na każdych światłach są zmasakrowane. No cóż, macie zdjątka i do zobaczenia na ulicy . Szerokości. http://yfrog.com/0ddscf6221uj http://yfrog.com/jvrunnerczarnekoa4j Ps. W garażu mam jeszcze Honde Shadow Ace c2 z hameryki (wiecie, wydeszki Vince&Hines, kupa chromu) , ale ciężkie bydle, i jeszcze prawka nie ma :) Narazie papa na nim lata. http://yfrog.com/mvdscn5345j Edytowane 11 Czerwca 2010 przez MarcinR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Miałem kiedyś takie coś :cool: Jeden z najwygodniejszych skuterów w swojej klasie , licznik przekłamuje sporo . Ale skuter fajny :wink: Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to gratulacje, skoro lubisz skutery. :biggrin: Znajomek w UK miał takie coś, podkręcone na maxa. Na koło szła z gazu kiedy chciał a moja Suzi GS500E nie miała startu do tego nawet. :eek: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Też mam (jeszcze) Runnera ;) ja przy swoim nic nie robiłam. Miałam robic wydech, wariator, rolki itp., ale w końcu zaczęłam robic prawko na motocykl, więc nie było sensu zaczynac, bo wiadomo, że jak zdam to przesiadam się na coś mocniejszego :) Ale i tak będzie mi szkoda sprzedac moją Gilerkę, bo mam kilka powodów; bo to pierwszy motocykl, bo fajnie się jeździ, bo ładna jest itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ale i tak będzie mi szkoda sprzedac moją Gilerkę, bo mam kilka powodów; bo to pierwszy motocykl, bo fajnie się jeździ, bo ładna jest itp.... to nie sprzedawaj jeśli nie musisz też miałem kibel i teraz żałuję że sprzedałem mimo że w garażu stoi gsxf, nie ma nic lepszego do latania po bułki, i ,,po coś" na szybko do miasta jeśli już to zamień go na 125 ccm, korki w mieście są a jakby ich nie było :flesje: gratki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ehhh, no właśnie muszę sprzedać, żeby kupić coś z większym serduchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi