buba6 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2002 Poszukuje właścicieli Hondy Shadow Vt 800C !!! Mam taką więc może wymienimy doświadczenia Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 nie spotkałem nikogo znajomego który by posiadał takowy sprzęt.Ja mam Vt750C2, i nie wiem czym się różniąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magic Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 a ja dopiero myślę o kupnie takowegoproszę o wasze opinie tym motocyklu, jak się sprawują, czy są wygodne również na dłuższe trasy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 a ja dopiero myślę o kupnie takowegoproszę o wasze opinie tym motocyklu, jak się sprawują, czy są wygodne również na dłuższe trasy itp Ty chcesz kupić vt800c, z tego co wiem to oprucz mojej są tylko dwie w wPolsce ???!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 widziałem w którymś Dizmarze ofertę sprzedaży VT 800. Ciekawy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 No motorek jest ekstra, mocny - ma 74 KM, bardzo wygodny, nawet dla dużych osób, ja mam 188 wzrostu, zrobiłem nim na wakacjach 1800 km, zdziewczyną i bagażem, bardzo dobrze się prowadzi. a jeżeli chodzi o silnik to jest to to samo co w 1100 amerykańskiej, i co tu dużo pisać, jest to już legendarna jakość, wytrzymałość i niezawodność, no i ta skrzynia 4 !!!!!!!! :twisted: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magic Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 chodziło mi generalnie o shadowka, nie koniecznie vt800. choć widziałem w ogłoszeniach w necie chyba ze dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 chodziło mi generalnie o shadowka, nie koniecznie vt800. choć widziałem w ogłoszeniach w necie chyba ze dwie sztuki podżuć adres gdzie z chęcią zobacze Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magic Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 próbowałem odnaleźć i nie znalazłem choć jestem pewien że gdzieś taką widziałem. rzeczywiście to iście unikat bo trochę tych stron teraz przejrzałem.a propo mocno się różni od 750? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 jedyna podobna rzecz to nazwa, nawet rama jest inna Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Nie bo jeszcze obydwa sa czopkami :D :arrow: :) Buba masz moze jakies linki do stron o VT 800 chcialbym ja zobaczyc albo masz moze fotki swojej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi