Enduroman Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 no więc w ten weekend szykują się nam: 3 i 4 Runda Mp i PZM Enduro w Biedrusku :) , od zawodów w Obornikach Wlkp jeździlem na motorze może ze 3 razy, a 125 nawet nie odpalałem:), jakoś nie mialem chęci do jazdy :D zawsze bylem zmęczony i chcialo mi sie spać; chyba jakies dziwne ciśnienie, obecnie 125 jest zawieziona do seriwisu na tuning, kupilem wydech kompletny HGS i membrane v force a także zakładam musy. Na dodatek jestem przeziębiony, mam katar bardzo boli mnie gardło i jestem osłabiony :) no ale enduro to sport dla facetow z jajami więc trzeba startować:) tym bardziej ze wszystko jest juz ustawione :) jutro rano jade do Tomka Zycha a z nim w piątek wyjeżdżamy :D więc Dominiku w piątek sie widzimy ! :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Powodzenia. Teraz jak KTM bedzie po tuningu to może uda Ci sie piersze miejsce zdobyć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja i przed tuningiem może i bym mial szanse na 1 ale jednak Wacek Skolarus to porządny zawodnik, i ma duże doświadczenie, ja w tym sporcie jestem jeszcze leszczem można powiedzieć ale szybko sie ucze, jeżdże tylko 2 lata w enduro. Jak bede w pełni sił, nie przeszkodzi choroba to postaram sie jak najbardziej zająć przynajmniej któryś stopień pudła. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja i przed tuningiem może i bym mial szanse na 1 ale jednak Wacek Skolarus to porządny zawodnik, i ma duże doświadczenie, ja w tym sporcie jestem jeszcze leszczem można powiedzieć ale szybko sie ucze, jeżdże tylko 2 lata w enduro. Jak bede w pełni sił, nie przeszkodzi choroba to postaram sie jak najbardziej zająć przynajmniej któryś stopień pudła. pozdro Enduroman, a jeździć w Pucharze pzm czy w MP?A i jeszcze jedno:Czy można tuningować sprżety i w jakich klasach?Bo chyba tuningu na zmiane pojemnosci nie mozna robić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Czy można tuningować sprżety i w jakich klasach?Można tylko trzeba mieć kase. Bo chyba tuningu na zmiane pojemnosci nie mozna robićtego nie można robic a i do wyczynowych motocykli nie ma zestawów zwiekszających pojemność ale są tuningowe zawieszenia, wydechy, mebrany itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 do ktm mozna kupić cylinder i głowice tuningową robioną przez firme ktm ale jako SXS power parts, KTM sam robi częsci tuningowe do swoich motorów. ale pojemność jest taka sama: wiadomo, jeśli ktoś zobaczy na zawodach że jedziesz niby 50ccm a masz cylinder 80ccm to cie zdyskwalifikują, a to od razu widać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Myśle, że też się pojawie na Biedrusku na mojej kozie, oczywiście tylko jako kibic a przy okazji toche sobie podżungluje. :) Słyszałem, że ten rajd ma być trudniejszy od tego w Obornikach ale wszystko sie okaże w najbliższy weekend.No i powodzenia panowie !!! Niech MOC będzie z wami! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi