dziki kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy w Yamasaki YM125-A2 olej do przekładni leje się ten sam co i do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 w żadnym motocyklu, z tego co mi wiadomo, nie leje się tego samego oleju do silnika i do przekładni! Nawet w moim skuterze do tych elementów leje się 2 odmienne oleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ale jak do silnika i skrzyni? Tam chyba leje się jeden olej do wszystkiego, tak jak w normalnych motocyklach. No chyba że się mylę. Nie znam świńskich motorowerów aż tak. Czytałeś instrukcję w ogóle? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi