motylek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1681122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Gdybym jesienią motocykla nie zmieniał... Fajny szpejek. Czemu go żenisz? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 bo w planach mam coś innego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Cuś przodu nie widać, bity musi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wiem że nie na temat ale wydaje mi się, że , masz ładną pupę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wiem że nie na temat ale wydaje mi się, że , masz ładną pupę :icon_razz: Zaraz tu YUBY wskoczy, bo chyba się nie oprze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Motylku, polatamy? A nie mówiłem. :bigrazz: JUBY jesteś jak rycerz na białym koniu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No cóż wywołany do tablicy przez mojego sympatycznego kolegę "nochala", muszę stwierdzić że motocykl już długi czas jest na sprzedaż, i nie wiadomo dlaczego nikt go nie chce. Motylku, polatamy? Edit: o cena niższa o 4000zł. bo dzwonią sami maruderzy??, nie wiem...moto jest do sprawdzenia w każdym ASO jeśli życzy sobie tego klient więc nie bić piany tylko kupować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jak zobaczyłem post Yubego po Myciorze to walnąłem śmiechem. Dzięki Panowie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Na co się przesiadasz motylku? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wiem że nie na temat ale wydaje mi się, że , masz ładną pupę :icon_razz: Gwoli ścisłości chciałem zaznaczyć iż nie wydaje mi się tylko jestem pewien :bigrazz: Ps. a motocykl jest bardzo ładny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Na co się przesiadasz motylku? być może 600 ccm yamaha, honda albo suza od 2008 Gwoli ścisłości chciałem zaznaczyć iż nie wydaje mi się tylko jestem pewien bigrazz.gif Ps. a motocykl jest bardzo ładny icon_razz.gif dzięki... gdyby kogoś interesowały inne zdjęcia, to dostępne są tu http://www.bikepics.com/members/kasiaa/06cbr600rr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi