Skocz do zawartości

Parking - Kraków

Kubrick
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś może orientuje się, gdzie w okolicach Ronda Mogilskiego w Krakowie jest jakiś parking strzeżony? Właśnie taki, żeby moto zostawić na tydzień.

Będę wdzięczna za info. :)

(poprzez opcję "szukaj" i hasła kluczowe - kraków lub parking nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat)

Witam.

Czy ktoś może orientuje się, gdzie w okolicach Ronda Mogilskiego w Krakowie jest jakiś parking strzeżony? Właśnie taki, żeby moto zostawić na tydzień.

Będę wdzięczna za info. :)

(poprzez opcję "szukaj" i hasła kluczowe - kraków lub parking nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat)

Na pewno jest taki parking koło sądu ul. Przy Rondzie.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Dzięki. Będę szukać czegoś. Potrzebny mi tylko na jakiś tydzień, więc może cenowo nie wyjdzie masakrycznie. :)

Jeżeli chcesz po prostu przechować (np. bo wyjeżdżasz albo coś) i nie przeszkadzałoby Ci, że to na południu KRK, to tydzień mógłby przekimać u mnie w garażu obok mojej puszki. To taki "multi garaż" ale jest bezpiecznie. Wtedy cenowo na pewno nie będzie masakrycznie. (oferta ważna tylko w czerwcu bo potem i ja wyjeżdżam).

Nie wiem jak blisko masz na ulice Grzegórzecka 103 (to jest przy Dąbiu). Tu na terenie Joy'a jest parking strzeżony (17-9 rano) ale i za dnia nie ma problemu bo zawsze ktoś tu jest. sam zostawiam tu moto i auta (bo pracuje), nigdy nie bylo problemu. Powinno byc taniej niz przy rondzie. W razie czego 12 414 30 70 wew 117 do Ryszarda Kluka - zapytac mozesz.

http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia