Kubrick Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam. Czy ktoś może orientuje się, gdzie w okolicach Ronda Mogilskiego w Krakowie jest jakiś parking strzeżony? Właśnie taki, żeby moto zostawić na tydzień. Będę wdzięczna za info. :) (poprzez opcję "szukaj" i hasła kluczowe - kraków lub parking nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam. Czy ktoś może orientuje się, gdzie w okolicach Ronda Mogilskiego w Krakowie jest jakiś parking strzeżony? Właśnie taki, żeby moto zostawić na tydzień. Będę wdzięczna za info. :) (poprzez opcję "szukaj" i hasła kluczowe - kraków lub parking nie udało mi się znaleźć informacji na ten temat) Na pewno jest taki parking koło sądu ul. Przy Rondzie. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baudolino Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na ul. Francesco Nullo jest parking strzeżony i stoi tam kilka motocykli. Nie jest to przy samym rondzie, ale może być sporo tańszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dzięki. Będę szukać czegoś. Potrzebny mi tylko na jakiś tydzień, więc może cenowo nie wyjdzie masakrycznie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dzięki. Będę szukać czegoś. Potrzebny mi tylko na jakiś tydzień, więc może cenowo nie wyjdzie masakrycznie. :) Jeżeli chcesz po prostu przechować (np. bo wyjeżdżasz albo coś) i nie przeszkadzałoby Ci, że to na południu KRK, to tydzień mógłby przekimać u mnie w garażu obok mojej puszki. To taki "multi garaż" ale jest bezpiecznie. Wtedy cenowo na pewno nie będzie masakrycznie. (oferta ważna tylko w czerwcu bo potem i ja wyjeżdżam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dziękuję bardzo za szczere chęci, ale, "niestety", motorek potrzebny mi jest do używania przez ten tydzień, dlatego pytam o Rondo, bo tam mieszkam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie wiem jak blisko masz na ulice Grzegórzecka 103 (to jest przy Dąbiu). Tu na terenie Joy'a jest parking strzeżony (17-9 rano) ale i za dnia nie ma problemu bo zawsze ktoś tu jest. sam zostawiam tu moto i auta (bo pracuje), nigdy nie bylo problemu. Powinno byc taniej niz przy rondzie. W razie czego 12 414 30 70 wew 117 do Ryszarda Kluka - zapytac mozesz. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi