sorier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Szukam zamiennika fabrycznego filtra powietrza do Kawasaki VN 900 Vulcan rocznik >2006. Z tego co wiem to ani Hiflo, ani Mann, ani K&N nie produkują takich filtrów. Czy ktoś spotkał się z jakimkolwiek zamiennikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Szukam zamiennika fabrycznego filtra powietrza do Kawasaki VN 900 Vulcan rocznik >2006. Z tego co wiem to ani Hiflo, ani Mann, ani K&N nie produkują takich filtrów. Czy ktoś spotkał się z jakimkolwiek zamiennikiem?? Nie wiem po co szukasz zamiennik. Ja filtr powietrza kupiłem made in JAPAN w salonie internetowym w Zielonej Górze koszt 97zł + przesyłka. Wymiana co 18 tkm i myślę, że nie jest to duży koszt. ADRES http://www.motolagow.pl/serwis/index.htm nr katalogowy kawasaki 11013-0015 filtr powietrza pzdr Edytowane 7 Czerwca 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kiedyś szukałem i wiem ,że jest mnóstwo zamienników(papierowe też). Nie pamietam czy dokałdnie tych firm, które wymienłieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No właśnie że nie ma ani jednego zamiennika, tylko oryginały zgodne z numerem katalogowym podanym przez mirka. Jutro skontaktuje się z którymś dilerem Kawasaki i zapytam o cenę i dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Wymienialem ostatnio potwierdzam nie ma zamiennikow oryginal w salonie 97 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 99zł bez dostawy za to z dojazdem do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi