krawcu2 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 To pochwalę się i ja dzisiaj udało mi się zejść na kolano piekna sprawa, cieszyłem się jak durny bateryjka i okazało się to nie takie straszne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie uwierzę póki nie zobaczę :icon_razz: Udokumentowałeś? :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 graty :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no właśnie nie udokumentowałem ale dzisiaj zamówiłem slidery z wtopionymi prętami tytanowymi które iskrzą jak sie trze to machnie się jakiś filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) No to czekamy na filmik, a pozniej beda graty :P Pzdr Edytowane 7 Czerwca 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi