olorol Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Cześć Przyszedł moment pierwszej wymiany oleju w mojej husqvarnie. Do tej pory wiedziałem gdzie jest filtr oleju, ale przy tym moto troche zgłupiałem. Czy jest możliwe że nie mam filtra oleju ? Ile oleju wchodzi do silnika te 610 rocznik 99 ? Jaki olej będzie najlepszym rozwiązaniem dla tego typu silnika ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć Przyszedł moment pierwszej wymiany oleju w mojej husqvarnie. Do tej pory wiedziałem gdzie jest filtr oleju, ale przy tym moto troche zgłupiałem. Czy jest możliwe że nie mam filtra oleju ? Ile oleju wchodzi do silnika te 610 rocznik 99 ? Jaki olej będzie najlepszym rozwiązaniem dla tego typu silnika ? Pozdrawiam Filtra nie ma, Olej Motul 5000 10W40 Edytowane 7 Czerwca 2010 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filtr oleju jest, model HF-154, przynajmniej ja taki miałem w Husce 610 z 1999 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Znajomy miał 96 z rozbryzgiem i było jakieś sitko tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Masz race w 96 roku było sitko, później juz były silniki z pompą oleju i filtrem. Z tego co wiem w 99 roku montowano chyba jeszcze 2 rodzaje silników ( z pompą i bez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Masz race w 96 roku było sitko, później juz były silniki z pompą oleju i filtrem. Z tego co wiem w 99 roku montowano chyba jeszcze 2 rodzaje silników ( z pompą i bez ) A gdzie ten filtr u ciebie się znajduje bo kolega pytał też o to ;) Prawa strona nad deklem z tego co widzę Edytowane 8 Czerwca 2010 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dokładnie, prawa strona ( patrz foto - srebny mały dekiel ) http://www.bikepics.com/pictures/1660573/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi