qurim Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) No i wlasnie o to chodzi!. Dokładnie. Customowa branża to właśnie "kombinować, kombinować, kombinować". :biggrin: Im bardziej pojechany sprzęt, im więcej nietypowych, szalonych, oryginalnych czy nawet totalnie bezsensownych gadżetów tym lepiej. Właśnie kończę czytać drugą setkę magazynów customowych z UK. Takie cuda jak tam to w życiu mi się nie śniły. Są nawet wynalazki z własnoręcznie robionymi silnikami. A żeby było zabawaniej to jest to "bezzaworowy czterosuw" wyrzeźbiony z cześci z kilku samochodów, blok silnika zespawany z płyt stalowych a kolektory wydechowe kiedyś były uchwytami taczki. :biggrin: Z wyglądu paskudne, ale szacun się należy dla gościa który to wyrzeźbił w drewnianej szopie mając tylko wiertarkę i kątówkę. I to jeździ! Osiąga podobno do 70MPH. A wygląda jak Vincent HRD po czołówce z koparką. Jest nawet mały opis i rysunek działania silnika ale niestety nie jestem w stanie tego zrozumieć. Są też 2-silnikowe trajki, z czego mniejszy silnik to V6 lub V8 a większy to odrzutowiec z samolotu, z dopalaczem oczywiście. Są trajki 2-osiowe lub z kołami bliźniaczymi. Są małe motorynki typu Honda Monkey z turbinami :biggrin: czy 2,5-litrowe "top dollar" sprzęty bazujące na H-D. No i są też RAT`y. Im paskudniejszy tym ładniejszy. Nie wiem czemu ale najlepsze RATy wychodzą z boxerów BMW. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ps. Widział ktoś streetfighter`a na bazie dużego napędu HD? http://www.zodiac.nl/en/gallery/streetfighter.html I rzućcie okiem na tylne zawieszenie tego HD. Rodem ze sportowych samochodów. http://www.zodiac.nl/en/gallery/billetbike.html Edytowane 19 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi