nazgul Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Czy był ktoś z Was na tej malowniczej wyspie. Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej tam się dostać, tzn przez jaki port, czy są problemy ze spaniem ( np. jakbym chciał coś znaleźć z biegu bez rezerwacji ), kiedy tam warto jechać aby było jak najcieplej. Jestem żądny każdej praktycznej informacji.Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Na temat Borholmu słyszałem że jest to doskonałe miejsce do uprawiania turystyki ... rowerowej, dla motocykli ciut gorsze bo tubylcy w 100% przestrzegają wszelkich przepisów i są wyjątkowo dokuczliwi dla gości którzy nie rozmieją że jeśli w czyimś domu chodzi si w kapciach to i oni muszą w tym domu założyć kapcie. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Słyszałem że super jest pod namiotem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 http://www.bornholm.pl/ - ...coś o Bornholm. W "Świecie Motocykli" 12.2001 jest opisana wycieczka na Bornholm. (Jeśli nie masz to mogę Ci zeskanować w wysłać mailem) PozdrawiamSebJaw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jakbyś mógł seskanować i wysłać ( [email protected] ) byłbym Ci wdzięczny :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 no to ja tez moze bym poprosil o skan i wysylke do mnie na : [email protected].wybieram sie tam prawdopodobnie w czerwcu na Boze cialo - to chyba ok. 10.06.wdzieczny bede za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi