zwierzak Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Aktualnie mam spodnie z jakiegoś tex-u. Do tej pory były bardzo dobre, jednak robi sie coraz cieplej i zaczynam sie w nich pocic, gdy nie jestem na moto, a w szkole. A że do szkoły jeżdżę codziennie na moto, więc trzeba coś z tym zrobić. I pytam sie urzytkowników spodni skórzanych, czy siedząc w nich na uczelni też będę się pocił jak świnia? Czy po prostu olać to i zapieprzać na uczelnie w zwykłych spodniach? Bo opcja z przebieraniem się raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 W skórzanych też bedzie ciężko,nie wiem,czy nie gorzej nawet.Sam do szkoły śmigam na moto i w porcietach skorkowych i już teraz jest ciężko.Jak sie jeszcze cieplej zrobi to chyba tylko grube dziny zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja tam często jeżdżę do szkoły w skórzanych spodniach(no chyba,że jest upał to wtedy w jeansach) i nie narzekałem jak do tej pory.Ale może to kwestia przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi