Skocz do zawartości

VIII Zlot "Roztocze - Biłgoraj"

Robcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy wyjeżdżać w piątek około 15-16 z kierunku Jastkowa przez Lublin na Biłgoraj (no chyba że znowu nam się po...li i pojedziemy np na Otwock). Dokładniej napisze się jutro wieczorem, no chyba że kierownik zamieszania poda datę jeszcze dzisiaj.

pamiętaj o króciutkim postoju w Wysokim, tam XXL dokoptuje. Jak są jacyś chętni żeby z nami jechać to oczywiście zapraszamy.W Lublinie też możemy się zatrzymać żeby inni mogli dołączyć.

pamiętaj o króciutkim postoju w Wysokim, tam XXL dokoptuje. Jak są jacyś chętni żeby z nami jechać to oczywiście zapraszamy.W Lublinie też możemy się zatrzymać żeby inni mogli dołączyć.

hej no to dobra z Lublina będziemy od 16 na stacji kolo makro ul. chemiczna

pozdro

pozdro

Sory chłopaki że kręce, ale chciałem zmienić miejsce spotkania na ul. kunickiego na orlenie w stronę wylotu z Lublina będzie po drodze przed 16

pozdro

pozdro

Sory chłopaki że kręce, ale chciałem zmienić miejsce spotkania na ul. kunickiego na orlenie w stronę wylotu z Lublina będzie po drodze przed 16

pozdro

Spoko, pasi,czekaj cierpliwie a nagroda cię nie minie.

:

Spoko, pasi,czekaj cierpliwie a nagroda cię nie minie.

:clap: ARTI OJ MIAŁES RACJE Z TA NAGRODA ZLOT BYŁ SUPER ORG . I KLIMAT BIŁGORAJ TO DOBRA IMPRA POZDRO DLA AFTYSA MARCINA ULI ORAZ BARTKA DO ZOBACZYSKA NA ZLOCIE W RADAWIE

WWW.MOTORBIKEJAROSLAW.PL

dla zainteresowanych 20-22.07.2010 20 jubileuszowy zlot motocyklowy RADAWA 2010 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Wg mnie też impreza bardzo dobrze zorganizowana.

Służby porządkowe OK, organizatorzy spoko.

Mało znane ale fajne kapele :bigrazz: ;] Pizza łomot wymiotło :bigrazz: ;]

Seks niespodzianka dla Pań w wykonaniu czipen dejsa z brzuszkiem wymiotła :biggrin:

Żenska seks niespodziewanka też była niezła ;]

Drogą powrotną zalecieliśmy na Czartowe Pole i potem zwierzyniec i trasa ze szczebzreszyna na frampol - polecam , masakra droga luks i fajne winkle. Namiastka bieszczad.

A na Radawę lecimy ;D Chłopaki z Leżajska siwuchę obiecali ;]

[...] trasa ze szczebzreszyna na frampol - polecam , masakra droga luks i fajne winkle. Namiastka bieszczad[...]

Spore odcinki tej drogi juz przestaly byc takie luks, ale widoki i zakreciki zajefajne :crossy:

Jurek też was pozdrawiam :clap: zlot był super i naprawdę niema co narzekać :notworthy:

Cieszę się że wam się podobało, i żałuję że nie mogłem zoetac na sobotę. Cóż mam nadzieję że niedługo........ zatańczymy fokstrota. :buttrock: