Sasza Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 http://allegro.pl/item1058309399.html Motocykl zadbany, naprawdę warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Użytkuję motocykl od ponad dwóch lat. Jest w stałej eksploatacji. Na minę nikogo nie wpuszczam. Prawa i lewa owiewka oraz mały plastik pod szybą były malowane, nie ma tam natomiast śladów żadnego poważnego szlifa, dzwonu (motocykl jest na 100% prosty) etc. Malowane były z powodu wywrotki moto na jedną stronę, a drugi bok i owiewka pod szybą pomalowane były żeby kolor był jednolity. Zbiornik i zadupek na 90% malowane nie były. Motocykl nie ma żadnych wad ukrytych - wszystko pokrywa się z opisem z ogłoszenia. Pozdrawiam Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Sasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Na początek to avatar sporo mówi o sposobie użytkowania moto. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A które moto sportowe nie jeździ na gumie :) Jak możesz, podeślij mi więcej foto na [email protected] Gdzie w Wawie można by się umówić, żeby zobaczyć VTRe ? Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Na początek to avatar sporo mówi o sposobie użytkowania moto. :P Nie napisałem w ogłoszeniu, że użytkowany turystycznie przez kobietę. Mój błąd;) Spokojnie, moto zdecydowaną większość swojego żywota w moich rękach spędziło na dwóch kołach. Rinas, na tygodniu najchętniej umawiałbym się w centrum (okolice UW). Ew. wieczorami Nowa Iwiczna - tuż przed Piasecznem jadąc od Warszawy. Wieczorem postaram Ci się podesłać jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1979492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Cena nie jest taka zła :) Moto też wydaje się w sumie OK, powinieneś sprzedać - ale uzbrój się w cierpliwość. Teraz mało co się sprzedaje, ciągle te same oferty na allegro... Sam mam do sprzedania swojego Zeta 1000 i kolegi F4i, także wiem coś o tym. Dzięki za zdjęcia, ale narazie raczej skupiam się na SP-1, SP-2 lub RSV. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Motocykl nie ma żadnych wad ukrytych - wszystko pokrywa się z opisem z ogłoszenia. ....Że motocykl malowany to już nie napisałeś :banghead: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) ....Że motocykl malowany to już nie napisałeś :banghead: Rozumiem, że traktujesz to jako wadę ukrytą. Ja nie. Oburzenie, jakbym co najmniej sprzedawał moto z pogiętymi lagami nic o tym nie pisząc, to chyba lekka przesada. A tak gwoli ścisłości - malowane były 3 owiewki, a nie cały motocykl. Edytowane 12 Czerwca 2010 przez Sasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi