Ksylo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Chętnie bym posłuchał, nagraj. Ja juz troche zwątpiłem w głośny wydech u Rocketa. W moim jest wywalony katalizator i wstawione obejscie a tłumiki są przewiercone na wylot. Szału nadal nie ma. Trzeba sie pogodzic z faktem, że do pierdzenia jest dwa cylindry a do zapier..... trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszon Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Chętnie bym posłuchał, nagraj. Ja juz troche zwątpiłem w głośny wydech u Rocketa. W moim jest wywalony katalizator i wstawione obejscie a tłumiki są przewiercone na wylot. Szału nadal nie ma. Trzeba sie pogodzic z faktem, że do pierdzenia jest dwa cylindry a doWejdż na stronę Kalińskiego z m.Chyby. Coś Ci wymiodzi i zamknie się to w 2 tysiach. Sam zadecydujesz czego oczekujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi