PriweR Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam niedawno stalem sie nabywcom Yamahy r6 2002r nigdy nie jezdzilemim r6, na postoju jak stoje temperatura dochodzi do 101'C czy to normalne? jak ją gasze przy tej temperaturze to nie slychac wentylatora, czy to normalne? jak sprawdzic czy wentylator dziala? przy okazji posiada ktos serwisowke do tego sprzetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wentylator może ci się załączyć dopiero przy około 103 -105 stopniach w niektórych sprzętach jeszcze wyżej i jest to normalne. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny997 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sprawdz stan płynu chlodniczego w ukladzie, zobacz czy nic nie zapowietrzone i bedziesz mial 100% pewnosc. Z reguly w slonecznie dni stojac w korku temperatura 100-105 stopni nie jest niczym dziwnym a wentylator zaleznie od modelu wlacza sie od 102 stopni do 112. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 dzieki wielkie, strasznie mnie to dreczylo, zawsze sądziłem ze temperatura w moto lub aucie nie moze przekroczyc 100'C ( ze nie moze sie zagotowac) no ale widze ze bylem w bledzie, jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandR6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wydaje mi sie że z Twoją R6 nie dokonca jest wszystko ok,jeżeli grzeje sie na postoju, a upalnych dni jak narazie nie ma to coś jest nie tak, ja mam 2003 rok ale jeszcze w starej wersji i do 100 stopni na postoju nie dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wydaje mi sie że z Twoją R6 nie dokonca jest wszystko ok,jeżeli grzeje sie na postoju, a upalnych dni jak narazie nie ma to coś jest nie tak, ja mam 2003 rok ale jeszcze w starej wersji i do 100 stopni na postoju nie dochodzi To coś jest nie tak :icon_biggrin: Nie spotkałem się z moto które na postoju nie chciało przekroczyć setki, mam srada na sprzedaż i tam włącza się przy 108, w mojej SV 104. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolandR6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ...to mam chyba za krótkie postoje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dokladnie u mnie w sraczu wiatrak zalacza sie przy 107C a na postoju w zwykly dzien bardzo szybko osiaga tem..100C.Pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 U mnie zalacza sie przy 106 i wszystko gra. Wazne zeby byl zalany odpowiedni plyn chlodzacy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi