Skocz do zawartości

Suzuki Savage LS650 - rozrusznik

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie. Posypał mi się rozrusznik w Savage i jest problem z kupnem. Nie orientujecie się czy nie pasuje z jakiegoś innego modelu? Ewentualnie czy przekładał ktoś same bebechy z innego rozrusznika? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!

A pokaż foto tego rozrusznika, to może coś wypłodzimy. Znając życie to spasuje od innego moto, producent raczej nie projektował nowego rozrusznika do tego motocykla więc jest zunifikowany z innymi modelami. Z tego co podejrzałem w katalogu części to wygląda jak każdy inny rozrusznik z Suzuki. Kwestia rozmiarów i wartości jest ważna. Na oko wygląda tak jak od GS400/GS500E lub GSX-R750/1100 więc rozrzut jest spory. Szczególnie ilość frezów na wałku jest ważna.

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

A pokaż foto tego rozrusznika, to może coś wypłodzimy. Znając życie to spasuje od innego moto, producent raczej nie projektował nowego rozrusznika do tego motocykla więc jest zunifikowany z innymi modelami. Z tego co podejrzałem w katalogu części to wygląda jak każdy inny rozrusznik z Suzuki. Kwestia rozmiarów i wartości jest ważna. Na oko wygląda tak jak od GS400/GS500E lub GSX-R750/1100 więc rozrzut jest spory. Szczególnie ilość frezów na wałku jest ważna.

Witam, na moim rozruszniku z 86r jest opis

31100-24B11

128000-4981

12V 5L10

DENSO MADE IN JAPAN , z tego co pamiętam to część wchodząca w silnik ma 38mm i wirnik ma 10 frezów.

Może to coś pomoże w poszukiwaniach zamiennika od innego moto .