Broda80 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam. Mam pytanie. Posypał mi się rozrusznik w Savage i jest problem z kupnem. Nie orientujecie się czy nie pasuje z jakiegoś innego modelu? Ewentualnie czy przekładał ktoś same bebechy z innego rozrusznika? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Co się zepsuło? Generalnie rozruszniki można naprawiać z dobrym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) A pokaż foto tego rozrusznika, to może coś wypłodzimy. Znając życie to spasuje od innego moto, producent raczej nie projektował nowego rozrusznika do tego motocykla więc jest zunifikowany z innymi modelami. Z tego co podejrzałem w katalogu części to wygląda jak każdy inny rozrusznik z Suzuki. Kwestia rozmiarów i wartości jest ważna. Na oko wygląda tak jak od GS400/GS500E lub GSX-R750/1100 więc rozrzut jest spory. Szczególnie ilość frezów na wałku jest ważna. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb140 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A pokaż foto tego rozrusznika, to może coś wypłodzimy. Znając życie to spasuje od innego moto, producent raczej nie projektował nowego rozrusznika do tego motocykla więc jest zunifikowany z innymi modelami. Z tego co podejrzałem w katalogu części to wygląda jak każdy inny rozrusznik z Suzuki. Kwestia rozmiarów i wartości jest ważna. Na oko wygląda tak jak od GS400/GS500E lub GSX-R750/1100 więc rozrzut jest spory. Szczególnie ilość frezów na wałku jest ważna. Witam, na moim rozruszniku z 86r jest opis 31100-24B11 128000-4981 12V 5L10 DENSO MADE IN JAPAN , z tego co pamiętam to część wchodząca w silnik ma 38mm i wirnik ma 10 frezów. Może to coś pomoże w poszukiwaniach zamiennika od innego moto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda80 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dzięki za pomoc. Okazało się jednak że to nie rozrusznik a sprzęgło rozrusznika (czy jak kto woli łożysko jednokierunkowe) się posypało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sprzęgło jednokierunkowe. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi