KARDAN-IN Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam, mam małe pytanko, mój znajomy remontuje sobie wyżej wymieniony motorek, i chciałby on abym ja założył mu nową instalacje elektryczną- od podstaw, wszystko w oryginale. Powiedziałem mu, że problemu nie ma, tylko nie wiem ile za tą usługę skasować, może wy się orientujecie, ile taka usługa kosztuje normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) Ja na serwisie obcego skasowałbym za to ze 300 albo i lepiej.A i tak byłbym stratny licząc godziny spędzone przy tej zabawie. Skoro robisz znajomemu to skasuj najniższą kwotę jaka Cię satysfakcjonuje. A ile Cię ucieszy? 50? 100? 500? Znajomym zwykle robię za darmo lub kilka browarów. :biggrin: Edytowane 29 Maja 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi