marcin80 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam mam pytanko do posiadaczy crf450,czy macie tez problem z odpaleniem zimnej maszyny tzn np po kilku dniach garazowania,musze wtedy nakopac sie dosc sporo by sie odezwala moja 450-tka czy to juz tak jest z 450-tkami czy cos musze zrobic? Moze zawory wyregulowac i bedzie cos lepiej? Niech mi ktos cos poradzi,pozdrawiam :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam mam pytanko do posiadaczy crf450,czy macie tez problem z odpaleniem zimnej maszyny tzn np po kilku dniach garazowania,musze wtedy nakopac sie dosc sporo by sie odezwala moja 450-tka czy to juz tak jest z 450-tkami czy cos musze zrobic? Moze zawory wyregulowac i bedzie cos lepiej? Niech mi ktos cos poradzi,pozdrawiam :crossy: :crossy: No tak pierwsze co zrób to właśnie regulacja zaworów. A kiedy ostatnio regulowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 W mojej crfce nie ma żadnego problemu. jak długo stoi nie ruszana to strzał z manetki, 2-3 kopnięcia i gada.Taka ciekawostka, tyle się można nasłuchać o słabych zaworach w hondach,u mnie 100 mth i zaworki ani razu nie były regulowane cały czas trzymają odpowiedni luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 a może Ci go po prostu troszkę "przylewa" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi