crossowiec Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no i dnia dzisisiejszego, stałem sie posiadaczem szzcesliwym, Hondy CR250 2001` :) ciesze sie nieopisanie, opis oraz zdjecia wrzuce ejutro:)0 pozdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozin44 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 witam... jestem swiezy w tej dziedzinie... mam kilka pytan... przymierzam sie do kupna hondy cr250 rocznik 96... chcialbym znac wasze opinie... moze mi cos doradzicie... ogolnie mysle tez nad jakims enduro... jakies 250 tez zeby bylo... zeby mozna bylo zarejestrowac i bez problemow po szosie smigac... widzialem kiedys gosci co jechali full crosowkami (250) i mnieli swiatlo tylnie i przednie... czy w swietle prawa tak mozna...? czy trzeba miec dokumetacje...? jak to jest...? sory... za takie smieszne pytania... ale jak pisalem swiezy jestem... pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 witam... jestem swiezy w tej dziedzinie... mam kilka pytan... przymierzam sie do kupna hondy cr250 rocznik 96... chcialbym znac wasze opinie... moze mi cos doradzicie... ogolnie mysle tez nad jakims enduro... jakies 250 tez zeby bylo... zeby mozna bylo zarejestrowac i bez problemow po szosie smigac... widzialem kiedys gosci co jechali full crosowkami (250) i mnieli swiatlo tylnie i przednie... czy w swietle prawa tak mozna...? czy trzeba miec dokumetacje...? jak to jest...? sory... za takie smieszne pytania... ale jak pisalem swiezy jestem... pozdro... Enduro ma homologacje światła i papiery,crossówka nie ma nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebgar Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Witam mam pytanie odnośnie cr 250 ponieważ zamierzam takie coś nabyć i mam pytanie odnośnie dołu tego sprzetu jak na dolnych obrotach np wyjechac pod gore idzie to jakoś bo jak miałem cr 125 to na dolnych to byla masakra zeby ruszyc z miejsca pod gore to tylko gaz i strzal ze wprzegla poczytam tez o innych 250 2t jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi