CRASH Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dominik, To nie są chamskie myśli :bigrazz: Pytam się tylko. Occult wszystkie wcześniejsze akcje mailingowe z 4um motocyklistów dostawałem , a tej o której tu piszecie nie ,moim skromnym zdaniem nie może być mowy o udziale forum motocyklistów w całym tym zamieszaniu. Prawdopodobnie wszyscy którzy dostali meila o odwołaniu imprezy w Bielawie są zarejestrowani na innym forum czy sklepie , gdzie każdy podał meila więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ciekawy jestem kto udostępnił dane. Moim zdaniem kwalifikuje się to do prokuratury, koles na numerze tel nagrał wiadomosc o odwołaniu imprezy, głos modyfikowany. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Też dostałem tego maila .......... a podobno Impreza się odbyła ale pusto było ...... więc nie wiem o co chodzi .... a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Byłem na imprezie i nie narzekam. Zamieszanie z odwołaniem SFF mogło po części spowodować małą frekwencję, lecz kto chciał ten wiedział i przyjechał. Miejsce może nie było idealne, lecz chłopaki dawali radę i wymiatali :buttrock: Słabą stroną było zaplecze gastronomiczne oraz jak na komercyjną imprezę - brak wystawców i handlowców z branży motocyklowej. Choć byłem tylko w sobotę uważam, że było sympatycznie. Żałosny tylko jest fakt takiego sabotażu imprezy (maile, sms'y)... :icon_evil: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi