gronoszowa Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie w modelu 1992, powinien być na ramie nr VIN? naklejka jest i owszem, ale nr nie mogłam nigdzie znaleźć. Miałam przez to średnią przyjemność próbując dokonać przeglądu. Na szczęście z racji na wiek motocykla kontroler puścił mnie, bo mogły się zetrzeć. Przegląd już zrobiłam, ale chętnie się dowiem co powinnam zrobić w przypadku, gdy te nr faktycznie się zatarły i gdzie ich w ogóle szukać? Z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Z prawej strony główki ramy. A numery same z siebie nie znikają. Tak na marginesie, co to za diagnosta który nie potrafi numeru ramy znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Z prawej strony główki ramy. A numery same z siebie nie znikają. Tak na marginesie, co to za diagnosta który nie potrafi numeru ramy znaleźć? Byłam w autoryzowanym serwisie Opla, robili też przeglądy moto, ale koleś faktycznie sam nie wiedział, gdzie ma szukać. Muszę w takim razie sama sprawdzić, czy one są. Podobno z racji wieku mogą się zatrzeć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Byłam w autoryzowanym serwisie Opla, robili też przeglądy moto, ale koleś faktycznie sam nie wiedział, gdzie ma szukać. Muszę w takim razie sama sprawdzić, czy one są. Podobno z racji wieku mogą się zatrzeć?! To nie mogłaś się uśmiechnąć do Andrzeja on by Ci to załatwił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 To nie mogłaś się uśmiechnąć do Andrzeja on by Ci to załatwił :wink: Ja się nie uśmiecham. Jestem w trakcie leczenia próchnicy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) To nie Tobie powinno być dziwnie a diagnoście. Ty jesteś użytkownikiem i nie jesteś zobowiązana znać umiejscowienia numeru VIN. Po to diagnosta robił szkolenie aby znać się na rzeczy.Tak samo policja sama musi sobie znaleźć. A co do zatarcia numeru VIN to historia mocno naciągana. Edytowane 18 Maja 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Byłam w autoryzowanym serwisie Opla, robili też przeglądy moto, ale koleś faktycznie sam nie wiedział, gdzie ma szukać. Muszę w takim razie sama sprawdzić, czy one są. Podobno z racji wieku mogą się zatrzeć?! Jak ktoś szoruje szlifierką po nich to zapewne się zetrą ;-) W mojej iXJotce (też '92) numery są wyraźne. Tak jak już ktoś pisał, kierownica w lewo i po prawej stronie na główce ramy masz numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jak ktoś szoruje szlifierką po nich to zapewne się zetrą ;-) W mojej iXJotce (też '92) numery są wyraźne. Tak jak już ktoś pisał, kierownica w lewo i po prawej stronie na główce ramy masz numer. Uspokoiłam, się. Nr znalazłam i wszytsko z nimi w porządku. Niby autoryzowany serwis a tu taka niespodzianka... heh. Można? Można... ;) Dzięki za pomoc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi