michoa Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 mnie sie podoba :D to jest zarejestrowane jako SAM motorower ?? dużo pitolenia miałeś z biurokracją ?? co i jak od a do z trzeba zrobić ?? duże koszta ?? ja mam forse i zapał budować mikrosamochód (coś małego 3 kołowego zabudowanego ) ale chce żeby to było jako motorower zarejestrowane albo jako motocykl (żebym miał coś do transportu na zime a nie musiał robić prawa jazdy B :D ) ale nie iwem jak to z tymi papierami z tego co czytałem to jest masakra, każda częsć musi mieć poświadczone legalne pochodzenie, musisz mieć projekt który jest oceniany czy coś.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 to tak zrobiłem motorek pojechałem na przegląd i tam oni zdjeli bak itp sprawdzali spawy... hamulce itp... wszystko było ok i wydał mi take papiery.. i z tym do wydziału komunkacji polazłem tam obczili papiery i motorynka została zarejstrowana jako SAM np... tak jak nie kiedy rejstrują przyczepki ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 i żadnych kwitów na rame czy silnik nie musiałeś pokazywać ?? przegląd kosztował jak zwykły przegląd czy drożej ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 super pomysł;) Szkoda że daleko mam do granicy^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 dokładnie nie pamiętam ale cos około 50 zł..; ) nic nie chcieli kwitów;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 fakt że też mam niedaleko do granicy, nie wiem co mi teraz odbije :D Rispect za takie cudo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tak się rodzi biznes. Gratki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi