kaami112 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam, kupię motocykl Yamaha TDM 850 lub Honda nt650 Deauville najlepiej ze śląska lub z sąsiednich województw. Cena do 7500zł, zarejestrowany w PL. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam, kupię motocykl Yamaha TDM 850 lub Honda nt650 Deauville najlepiej ze śląska lub z sąsiednich województw. Cena do 7500zł, zarejestrowany w PL. [email protected] Jeśli szukasz TDM to zaglądnij na www.tdm.pl Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 zaglądałem, czekam na aktywejszyn konta. znalazłem cus takiego... http://allegro.pl/item1041209994_yamaha_td...styk_warto.html jade chyba w tym tygodniu obejrzec, chociaz wolalbym zeby to byl rok 1996 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zostaw! Nie rusz! ja już swoją cebulę wystwaiam. XD Jak to co pisze to prawda, to nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 facet przez telefon sie wydaje konkretny, zobaczymy co to bedzie jak pojade... A CB nie wiem czy nie bedzie mala na mnie - mam ponad 190cm wzrostu wiec i maszyna musi byc spora :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zostaw! Nie rusz! ja już swoją cebulę wystwaiam. XD Jak to co pisze to prawda, to nic tylko brać. Hehe. Spokojnie Panowie. Ogłoszenia zawsze tak cudnie wyglądają. Mnie ten przebieg ubawił :biggrin: Na pewno prawdziwy . Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Z tego właśnie powodu część "Jak to co pisze to prawda (...)". ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 raczej wątpie żeby to była prawda, ale nawet gdyby rzeczywiscie mial 60k km to i tak te silniki potrafia wytrzymac duzo wiecej (tak slyszałem:). Jutro rano jade obejrzec... Potem napisze czy kupilem czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no i byłem, obejrzałem i nie kupiłem. Silnik pryśnięty srebrnym sprayem, klejona czasza, bak tez byl chyba malowany... po odpaleniu nagle przestał chodzic na jeden gar, facet mowi ze to swieca, ale nie wiem, nie znam sie... szukam dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no i byłem, obejrzałem i nie kupiłem. Silnik pryśnięty srebrnym sprayem, klejona czasza, bak tez byl chyba malowany... po odpaleniu nagle przestał chodzic na jeden gar, facet mowi ze to swieca, ale nie wiem, nie znam sie... szukam dalej:) W takim razie powodzenia w dalszych poszukiwaniach. TDM zdarza się że zapalają na jeden gar, a drugi zaskakuje po chwili. Taki ich urok i coś zupełnie normalnego. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Co innego, jak zapala na jeden, a drugi zaraz łapie, a co innego, jak zaskoczy i gaśnie :/ Sama szukam motocykla i powiem tak: przerabane. Ale sam się nie znajdzie, ani nikt na tacy nie poda. Chcesz kupić? - szukaj. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nie ma sie co załamywac, to dopiero pierwszy, ktorego obejrzalem... odpalil ladnie, pochodzil na ssaniu, a jak zrzucil kolo ssanie to zgasł, a potem juz palil na jeden... dalej szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 A tego widziałeś? : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1829236 Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Szkoda Horb, żeś takich kwiatków nie rzucał jak ja szukałem. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Szkoda Horb, żeś takich kwiatków nie rzucał jak ja szukałem. XD Hmm, no cóż. Może dlatego, że wtedy nie widziałem tego ogłoszenia. Jak widać najszybciej na zonie coś wypatrzeć :icon_biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi