dawidmoto Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a i teraz w mojej mz przerabiam zapłon jeźli magneto będzie lżejsze od oryginalnego to da coś mocy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dziwne że chcesz kombinować z magnetem skoro w MZ 250 nie ma magneta. Jest za to wirnik, zostaw to jak jest jeżeli chcesz żeby to w ogóle jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Co za debil, może zamiast jakiejś durnej WSK kup sobie słownik, albo idź do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Co za debil, może zamiast jakiejś durnej WSK kup sobie słownik, albo idź do szkoły Nie czepiaj się chłopaka. On ma tylko 13 lat. Podoświadcza się trochę na swoim sprzęcie to się czegoś nauczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi