przemek96 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No to w sobotę jeżdżę na Harley'u :bigrazz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jakiegos plakatu nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 KLIK Strona miasta, ale plakatu ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jakaś godzina zbiórki na PKSie została wyznaczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalkul Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a więc obiecałem więcej informacji i proszę! spotkanie rozpoczyna się zbiórką motocyklistów o godz. 10 w Kluczborku na placu PKS-u ( ul. Moniuszki) - Każdy bez problemu trafi, to mogę zagwarantować . Przekażcie kolegom, znajomym - zróbmy pokaz ;) Oprócz nietypowego charakteru imprezy Kluczbork wreszcie ma szanse zaistnieć w środowisku motocyklowym, nie pozwólmy zaprzepaścić takiej szansy i umrzeć temu spotkaniu, kiedy to właśnie władze Kluczborka wyciągają do nas rękę i zarazem robią autopromocje miasta. lewa w górze! PS. Tak, chodziłem do mechanika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi