pepe Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :icon_question: Właśnie. Ja np. piłem jedynie colę. :flesje: Skuterowcy to jednak twardziele są :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 W imieniu organizatorów, wielkie dzięki Panowie i Panie za przybycie :notworthy: Komary były zawsze i będą. Niestety są wpisane klimat tej imprezy. Nie jest to też impreza dla abstynentów, jak niektórzy zauważyli.... :icon_biggrin: Trochę fotek jest na naszej stronie www.wsciekle-losie.pl w galerii "Nasze zloty". Jeśli chodzi o Go Naked, to potraktowałem ich specjalnie i można ich znaleźć TUTAJ. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :crossy: Roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Już Ci to mówiłem, ale mogę powtórzyć publicznie - chciałbym umieć robić takie fotki :) Zajebiste po prostu. Pozdr i dzięki za imprezkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi