marcello Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Witam, Jest to V-Tec po liftingu z roku 2006 w kolorze czarnym - srebrne felgi, białe kierunki, inna naklejka, V-Tec wchodzi przy 6500 rpm, ABS i Dual CBS, regulacja tylnego amorka pod ręką. Jestem pierwszym i jedynym właścicielem od nowości, motocykl nie miał wypadku czy stłuczki, nie leżał, nie latał na gumie, nie miał napraw mechanicznych ani "blacharskich" :) Miał za to na czas robione przeglądy w ASO Honda, co jest udokumentowane odpowiednimi stemplami w książeczce. Dodatkiem jest też alarm z antynapadem, zamontowany na samym początku. Obecny przebieg to 20000 km. Stan obecny: - jesienią 2009 zrobiony przegląd po 18000 km w ASO Honda Witolin, ale bez wymiany oleju - zaplanowałem to na początek tego roku - motocykl zawsze jeździł na oleju Motul 300V factory line 10W40, olej taki oraz filtr K&N mam, brakuje tylko czasu na wymianę... - opony to orginalne Metzelery Z4 (to chyba taki symbol), od początku nie dawały pewności, gó..o straszne, ale przelatały 20000 km i jeszcze dają radę, a że jeżdżę bez wygłupów to wystarczają zupełnie - generalnie raczej do zmiany - klocki z tyłu nowe, z przodu jeszcze orginalne!, mają zapas, nie piszczą - nigdy nie ingerowałem w moto - brak jakichkolwiek nieorginalnych dodatków, zero tuningu, motocykl zadbany, czysty, całkowicie sprawny. - akumulator orginalny, bezproblemowy Wady i uszkodzenia: - naklejka na bak, orginalna z hondy, ale jakiś debil z ASO Honda Plaza nakleił ją krzywo - w trosce o ewentualne uszkodzenia lakieru nie poprawiałem tego - motocykl ma boczne kufry, orginalne, ale dokupione na allegro i brakuje w stelażu takich gum uszczelniających; stelaż proszkowo lakierowany na czarny mat, śruby nieorginalne, kufry srebrne, noszą ślady użytkowania, ale nie wypadkowe :) - na prawej owiewce odprysk lakieru w postaci kreseczki 1 cm - jakiś idiota dotknął moto otwierając drzwi na podziemnym parkingu (tak myślę) - oczywiście jest zadupek dla jeżdżących solo, ale kiedyś upadła mi kanapa i są dość przykro wyglądające rysy - nie ruszałem tego - normalne ślady użytkowania, ale nie ma wytartego lakieru, odprysków czy rys - wszystkie śrubki orginalne Sprzedaję z rozdartym sercem... Jest możliwość zakupu bez kufrów i stelaża. Mogę dodać wspomniany olej i filtr. Nie wystawiam faktury. Moto do obejrzenia w Warszawie (Grochów) po telefonicznym kontakcie - 502470125 Marcin. Zdecydowany nabywca może sobie zafundować wizytę u dowolnego mechanika w Warszawie. Cena z kuframi 29000 zł. Możliwość jazdy próbnej istnieje, ale do 18 maja - kończy mi się AC. Po tej dacie mogę przewieść :) Link do kilku fotek poniżej. Zdjęcia bez blachy są sprzed 4 lat, gdy stałem się właścicielem motocykla. http://picasaweb.google.pl/100682876193082...eat=directlink# Edytowane 13 Maja 2010 przez marcello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ładne te zdjęcia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Poprawiłem link, teraz chyba jest ok. Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 tu są http://picasaweb.google.pl/100682876193082...eat=directlink# poprzez "cytuj" można było wyciągnąć z kodu ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) Tobie też dziękuję ;) W pierwszym poście pisząc "naklejka na bak" miałem na myśli tankpad, nie boczne naklejki honda. Motocykl nie miał żadnej ingerencji lakierniczej na żadnym elemencie, no poza stelażem kufra, o czym wspominam wyżej. Edytowane 13 Maja 2010 przez marcello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufon Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam! Hania wygląda zacnie ! Wiem że się czepiam :D Ale nie ma czegoś takiego jak "V-tec" za to jest "VTEC" :) Powodzenia w sprzedaży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi