Pawlo.S Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam !! Chciałem poinformować o zlocie 15 maja w Zawieprzycach ... Program imprezy i opis jest w linku który podaje poniżej : http://img696.imageshack.us/img696/1099/zdjcie0180r.jpg Zapraszam serdecznie :notworthy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Troszkę trudno pogodzić obie imprezy, a mam na myśli Kapucyński Piknik Motocyklowy, ale z uwagi na porę (zacznie się o 16), na 2,5 godzinki można i w Zawieprzycach pojawić się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Hehe, z 3 tygodnie temu byłem tam przejechać się ze znajomym i tak rozmawialiśmy że dobre miejsce na zorganizowanie zlotu, a tu taka miła wiadomość że ktoś organizuje, fajnie, pewnie i tu się zawita i na kapucyński piknik w sumie też można się przejechac zwłaszcza że niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo.S Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No fakt dwie imprezy jednego dnia ale jakos można pogodzić wpaść w południe na Zawieprzyce a później na msze i piknik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi