Georg48 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 I sporo, sporo jeszcze dodatkow :crossy: :icon_mrgreen: I tu Majke;l masz RACJE Sporo dodatkow i sporo " kaski " a światełka - do dyskoteki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Pnowie wczoraj staje swojm gixsem na swiatlach obok jakiejs yamaszki i niby nic w tym nie bylo dziwnego zebym nie zwrocil uwagi na zbiornik paliwa tego motocykla byl przezroczysty bylo widac filtr powietrza wygladalo to przekozacko..Nic tylko sie uklonic :biggrin: Edytowane 14 Maja 2010 przez KINDERMARCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Pnowie wczoraj staje swojm gixsem na swiatlach i obokakiejs jamaszki i niby nic w tym by nie bylo zebymnie zwrocil uwagi na zbiornik paliwa tegomotoru byl przezroczysty bylo widac filtr powietrza wygladalo to przekozacko..Nic tylko sie uklonic :biggrin: HALO ! Jeżeli właściciel opisanej jamashki jest na foru - poprosimy pare fotek. W celach poznawczych rzecz jasna ! Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 hah! Kto widział ten się przekonuje, że ze światełek nie tylko wiochę można zrobić. Jak tylko skończę swoje dzieło to ja! coś wstawię. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 jakoś nie mam przekonania do światełek. Lightbary i stroboskopy OK ale podświetlenia silnika i ramy zdecydowanie nie. A następny krok co? Pomarańczowego koguta na kask?? :banghead: Takie choinki fajnie wyglądają na "kredensach" (Goldas, Ventura, Cawalcade) :crossy: Miałem kedyś na czerwono podświetloną komorę silnika w maluchu, wyglądało jakby się silnik palił. Skończyło się szybkim demontarzem na drodze w celu ocalenia dowodu. :crossy: W PL policja wychodzi z założenia że co nie jest dozwolone to jest zabronione. We wszystkich cywilizowanych krajach jest na odwrót co nie jest zabronione jest dozwolone, a to duża różnica. Niestety jesteśmy jeszcze bardzo zacofanym krajem, przecież jeszcze niedawno zabierali dowody za STOP na tylnej szybie czy klapie :icon_eek: Ale to jest tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgodzić. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 jakoś nie mam przekonania do światełek. Lightbary i stroboskopy OK ale podświetlenia silnika i ramy zdecydowanie nie. A następny krok co? Pomarańczowego koguta na kask?? :banghead: Takie choinki fajnie wyglądają na "kredensach" (Goldas, Ventura, Cawalcade) :crossy: Miałem kedyś na czerwono podświetloną komorę silnika w maluchu, wyglądało jakby się silnik palił. Skończyło się szybkim demontarzem na drodze w celu ocalenia dowodu. :crossy: W PL policja wychodzi z założenia że co nie jest dozwolone to jest zabronione. We wszystkich cywilizowanych krajach jest na odwrót co nie jest zabronione jest dozwolone, a to duża różnica. Niestety jesteśmy jeszcze bardzo zacofanym krajem, przecież jeszcze niedawno zabierali dowody za STOP na tylnej szybie czy klapie :icon_eek: Ale to jest tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgodzić. :buttrock: Powiem (znaczy napiszę) tak: Po przejściowym zachłyście powoli zaczynam odkręcać to i owo z motora. Równie istotne jest czy się podoba jak i KIEDY SIĘ ZNUDZI ! :wink: Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mi się takie "choinkowanie" moto nie podoba, niestety. Uważam montaż tego za zmarnowany czas i ogólnie za "siarę". Ale jakbyś chciał już to montować, to z tego co mi wiadomo, muszą to być lampki, diody itp. koloru innego niż czerwony i niebieski, bo są one zarezerwowane dla pojazdów uprzywilejowanych, tak chociażby mi się wydaje... Myślę, że z innymi kolorami Policja nie robiła by problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale jakbyś chciał już to montować, to z tego co mi wiadomo, muszą to być lampki, diody itp. koloru innego niż czerwony i niebieski, bo są one zarezerwowane dla pojazdów uprzywilejowanych, Nie ma absolutnie zadnych z tym problemow i policja sie nie czepia, spoko :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi