Jerry :) Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam mam możliwość kupna tego moto.Suzuki jest po szlifie,ale 100% proste silnik pracuje ładnie biegi też nie pogubione.Facet ma wszystkie częsci trzeba to tylko poskładać i dopiescic.Gosc chce za nią 7,5 tys co dziwne jest mechannikiem i twierdzi ze niema czasu na poskładanie (zastanawiające) chodzi mi oto na co zwrócic szczególną uwage przy oględzinach i jakie są wady tego modelu? zeby niewlezc na mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jeśli jest w 100% proste,a silnik odpala to zagrzej go dobrze i polataj trochę na gumie i na każdym biegu do odciny czy czasem biegi nie wyskakują i czy panewka się nie obróci i nie będzie stukała,jeśli przeżyje a mocnego szlifa nie ma i części wszystkie masz to warto kupić.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 polataj trochę na gumie i na każdym biegu do odciny a jeśli ktoś nie umie latać na gumie i nie ma miejsca i warunków do jazdy do końca na 5-6-stym biegu?? :banghead: masz dziwnie destrukcyjne podejście mimo 60 lat w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a może to po prostu szydera? ;) jeśli kolego piszesz, że rama 100% ok, piec też, to brać i nie pytać, cena wg mnie bardzo dobra, nie wiem na ile te owiewki potyrane, ale ten gixxer to mega sprzęcik będzie Ci sie dobrze latać ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 warte zainteresowania weź ze sobą sceptyka i jedz go obadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Mi coś nie pasi. Skoro mechanik to by sobie wszystko złożył cacy i sprzedał. Skoro sprzedaje taki rozpieprzony to coś musi być na rzeczy.Ja bym podszedł ostrożnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ostroznosc wskazana ale znam mechanikow ktorzy potrafia np auta na handel picowac a swoje wlasne sprzedac jak stoi i to za dobra kase. Nie probuje wcale tego zrozumiec ale tacy po prostu sa :P Moze mu sie nie chce albo uznal ze wiecej zarobi gdy ten czas poswieci na prace zawodowa. Inna sprawa ze jesli handluje moto/auto to moze zwyczejnie potrzebowac kasy i nie chce mu sie bawic w takie rzezby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi