Zdolny Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 witam Szukam kombinezony kolory czerwono-biały-czarne. Rozmiar minimum 62, ale najlepiej by był 64! Są ciekawe firmy 4sr RR red, ale niestety małe rozmiary. Czy moze ktoś mi pomóc znaleźć sklep, gdzi eś ataie rozmiary??? Szukałem wszędzie i nic. A te na defenderze są tylo wna stronie iz dostępne rozmiary 62,64, ale w rzeczywistości ich już nie ma. Czy ktoś zna adres, że są na 100% one? (oczywiście dwuczęściowe, cena ok 2tys). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 duży jesteś jak na 13latka :) ZMIEŃ WIEK !!! A co do rozmiaru to najszybciej ustrzelisz szukając w produktach dobrych firm , tyle, że cena moze przekroczyć 2 koła ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdolny Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Może być i powyzej 2tys. ale i w taich problem /(nie mówię o tych za ok 3tysiaki). A czemu moze nie pasować rozmiar 60?, ponieważ problem jest , żeby kombi w ogóle wszedł na mnie. A przez ręke najpierw trzeba go przełożyć, w bicepsie mam ok 45cm i dlatego musze mieć ciut większy. Miał ktoś odczynienia z 4sr 62/64? - pytam o roziar nie firmę pozdro Edytowane 10 Maja 2010 przez Zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xede Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a jak wygladaja takie wymiary ze musisz az miec 62/64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdolny Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 już kuipiłem. Kombi nie było nigdize większych od 60, więc kupiłem kurtkę + spodnie. Trochę za duże ,ael brałem z zamówienia więc obawa była czy wejdę. Pozdro, dzięki, exit ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi