Zajdelek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam ostatnio zauwazylem ze w mojej r6 jak skrece w prawo to jest mala odleglos miedzy kierwonica a rama a przy skrecie w lewo jest wieksza odleglosc. Czy moze byc cos krzywe czy poprostu ktos cos zle poskrecal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 możliwości jest kilka: -krzywe półki -krzywe lagi -przekoszony oranicznik skrętu -źle zkręcone zawieszenie trzeba sprawdzić Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 moze tez byc krzywa rurka kierownicy.po glebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek398 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam ostatnio zauwazylem ze w mojej r6 jak skrece w prawo to jest mala odleglos miedzy kierwonica a rama a przy skrecie w lewo jest wieksza odleglosc. Czy moze byc cos krzywe czy poprostu ktos cos zle poskrecal? U mnie dokładnie taki efekt powodowała krzywa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A u mnie brak ogranicznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 rurka kiery chyba jest lekko chrzywa bo nie rowno przylega do tej obejmy co sie przykreca do lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi