pypek9 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 A co z twoją cagivą?? Z moją cagivą.. robie remoncik w silniku, czyli jak na razie sprowadziłem simery za kosmiczna sumę i mi się nie uśmiecha to, ale co zrobić takie moto.. cięzko będzie sie dograć za bardzo rozrzucone forum :D nie wiem tak myśle,,,,,,,,,,jakby coś wypaliło w promieniu 150km od sieradza (np tomaszów :D ) i byłaby niedziela lub sobota i ładna pogoda to w sumie bym sie zastanowił :D nic nie obiecuje ale jakieś kontakty zawsze sie przydadzą szczególnie z okolicy.... myślicie nad czymś konkretnie zorganizowanym jak np zlot motocyklowy że jakiś tam wstęp i żarcie jakieś atrakcje czy raczej zjeźdzamy sie, pijemy....soczek rzecz jasna i do domu ?? To już zależy od organizatorów, ale jak coś to bez popisów hamowania tyłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Aaa może Kraków lub Kielce :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) to nie wypali;p najlepiej to robic zloty w swoim fyrtlu dla ''swoich'' u mnie w miescie to chyba co piatek organizowane sa takie zloty. Watpie zeby ktos chociaz 100 km na skuterze przyjechal na zlot ;p ja jak wyjade za miasto skuterem to mnie szlak trafia :bigrazz: co prawda 90km/h ale to monotonne jest. automat? bleeh! :lapad: Edytowane 2 Maja 2010 przez bobber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 No ja niby biegówka i 130 km/h . Ale motorower więc na krajówkach pasuje powoli jechać :D bo sie można nadziać na wideorejestratory lub tajniaków . ;| więccc lipa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 No jak chcecie ale jeżeli jest ktoś z Województwa Lubelskiego niech pisze to może coś skombinujemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jakie masz moto? coś kombinuję z kolegami bliżej sierpnia zrobić, ale jeszcze nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jakie masz moto? coś kombinuję z kolegami bliżej sierpnia zrobić, ale jeszcze nic nie wiadomo. To kombinuj ja z moimi kumplami pogadam. A co do moto to jeszcze nie będe pisał bo nie wiem jaki teraz kupie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ale Wy problemy macie, jak byście się dopiero co spod cycka mamy wyrwali. Jak miałem motorynkę, to nie było miejsca w które bym nie pojechał, i jakoś nie miałem problemów że coś się stanie, rozleci lub złapie mnie policja. Trochę samozaparcia Panowie, to już nie ten wiek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale Wy problemy macie, jak byście się dopiero co spod cycka mamy wyrwali. Jak miałem motorynkę, to nie było miejsca w które bym nie pojechał, i jakoś nie miałem problemów że coś się stanie, rozleci lub złapie mnie policja. Trochę samozaparcia Panowie, to już nie ten wiek :D No właśnie ja tam moge jechać wszędzie ale oni mają problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi