mnich1983 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam. mam duży problem z moim motorkiem Kupiłem go niedawno ale był uszkodzony tłok wiec zrobiłem mu już kapitalke -łożyska zimeringi tulejowanie cylindra nowy tłok wszystko co było w silniku jest nowe i teraz jest problem taki że motorek zapala ładnie chodzi jest super ale tylko na wolnych obrotach -jak chce mu dodać gazu to jakby wcale nie reagował .-czyściłem gaźnik już parę razy kombinowałem już na wszystkie sposoby i nic -lipa tylko wolne obroty. Dodam że motorek ma odłączony dozownik oleju bo jeżdżę dolewając do baku olej Nie wiem już sam co to może być??? Pomóżcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam. mam duży problem z moim motorkiem Kupiłem go niedawno ale był uszkodzony tłok wiec zrobiłem mu już kapitalke -łożyska zimeringi tulejowanie cylindra nowy tłok wszystko co było w silniku jest nowe i teraz jest problem taki że motorek zapala ładnie chodzi jest super ale tylko na wolnych obrotach -jak chce mu dodać gazu to jakby wcale nie reagował .-czyściłem gaźnik już parę razy kombinowałem już na wszystkie sposoby i nic -lipa tylko wolne obroty. Dodam że motorek ma odłączony dozownik oleju bo jeżdżę dolewając do baku olej Nie wiem już sam co to może być??? Pomóżcie .... W ogóle nie ma reakcji na dodanie gazu ? a nie coś z rollgazem albo gaźnikiem ? Przepustnica pracuje ok i cała reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich1983 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 jakaś reakcja jest ale motorek zaraz się zamula i strzela w tłumik dziwna akcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciux Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zmieniałeś świece? Widać że motor nie przepala benzyny i spala ja w wydechu.Jak rozbierałeś silnik nie przestawiłeś zapłonu? Może się przestawił i trzeba ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi