vasiliy Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 sprawdzilem, w larssonie sa czesci, ale nie wszystkie; z tego co widze to np. zebtka przod = 52 zl, tyl = 274 / 312 zl, uszczelniacze przedniego zawieszenia = 42 zl, ale lozyska glowki ramy juz nie ma, tlokow tez nie, szczeki 42/51/92 zl, klocki 84 zl ale tarcz juz nie ma w ofercie... i tak w kratke te czesci jesli chodzi o Freccie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 C10:- Silnik ma 6 biegów - mała tarcza z przodu(nie pływająca)- bardziej obskurna przednia owiewka(choć dość podobna do c12)- laczki z tyłu 100 i z przodu chyba 90 C12- Silnik taki jak w mito 7 biegów - tarcza 320mm z przodu - ładniejsza stylistyka (inny błotnik i przód)- szersze gumy 130 tył i 110 przód tak poza to ramy mają takie same (stalowe) fajne rozwiązanie zbiornik i dozownik pod pokrywka z plastiku w miejscu normalnego zbiornika... a co do wielkości to w cale nie jest taka duża myślę że nawet NSR jest większy a napewno Aprilia.... Częsci to w sumie tak jak do Aprili czy TZR... nawet trudniej trochę... W pełni NIE polecam.... AF1 albo NSR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hehe nie no.. 7 biegow, kto by ty mieszal.. jak to startuje ze swiatel to przeciez z lekka komedia wieje - po 20 metrach juz pewnie 5 bieg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 .. nie widac po niej ze to 125 :D ale na pewno bedzie slychac...tak jak w kazdej innej 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no to tak jak myslalem i wszyscy mowia ..ze dosc ciezko z czesciami.. a czekac miesiac na jakas pierdolke to sie nie usmiecha.. igla dzieki za full info :D skad to wyczytales?? mozesz zapodac linka? vasiliy tenx za rozeznanie w terenie :) a z tym wydechem nie da sie cos zaradzic?? np pokombinowac i moze jakis od 400cc wstawic?? i jak to brzmi jesli juz widzieliscie takie sztuki.. aha u mnie jest w komisie yamaha tzr 125cc rok 92' , przebieg 27K km, z tego co widzialem moim niefachowym okiem to byl lekki szlif.. albo cos ..pod siedzeniem pasazera widac otarcie.. aha byl ze szwajcarii wleczony..i nie ma karty pojazdu. ale wszysko zaplacone i mozna rejestrowac :) cena 4500pln? :) z opisu warto? :) a co z tzr-ka, godny uwagi? pozdro :D ps. sory za tyle pytan ale skads musze sie dowiedziec :D :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a z tym wydechem nie da sie cos zaradzic?? np pokombinowac i moze jakis od 400cc wstawic?? i jak to brzmi jesli juz widzieliscie takie sztuki.. do 2 suwa nie wolno wsadzic byle jakiego tlumika, tym bardziej od 4T i tym bardziej do jakiegos zaawansowanego technicznie 2T.. w tlumiku 2 suwa oprocz wydalania spalin chodzi o sprezanie ( chyba dobrze to nazwalem [?] ) ktore w 2 suwach ma piorytetowe znaczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 info... wiem to jakoś z głowy moj kumpel miał C10 a co do C12 to gadałem trochę z posiadaczem.... a teraz co do tzr to pamiętaj że Karta.. kosztuje 1000zł !! za 5000 to radzę kup sobie AF1 Futura albo NSR nic innego.... takie jest moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hmm a karta nie jest 500pln?? :) rozgladam sie za cagiva mito :D najbardziej mi pasuje.. ta a'la ducati :D jak bedzie kasa bedzie taka..a jesli nie to ta z 2 lampami :D tez jest sliczna lubie ten klimat :DD cos jak zxr750 :D ..a jesli nie cagiva to AF1... no chyba ze stanie sie cos nadzwyczajnego :) (przyplyw floty) to kupie rs250 :D albo zxr400 :D czas pokaze :) naszczescie to juz niedlugo :) pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 fakt mito, af1 fajne sa, ereski tez, a w tej frecci to dla mnie sie ona nie podoba, najbardziej podoba mi sie gilera sp20 i cagiva mito, ktos tam mi mowil ze mito poleci 180, ale chyba z przepasci ;] reasumujac: KUPUJ NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a wlasnie co z gilera sp02?? biorac pod uwage to ze to ma byc 1 moto (wywrotki :) czy cus..ogolnie nauka..) to moze byc to moto do wytyrania :)a wspomniana wyzej gilera jest dosc tania :)moze cos wiecie na jej temat?? pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 http://www.gilera.cz/Gilera%20SP02%20125/G...0SP02%20125.htm tutaj sa ogolne dane (strona czeska) nie wiem na ile ufac takim badziewiastym stronom ale 180 km/h to troche jest ! (jak to ktos napisal chyba z przepasci :) ). Wogole zdjecia (2 :) ) na necie tego moto tylko z toru widze (szukajac przez google).. p.s. do takiego to by byl dopiero probelm z czesciami chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hmm no ladna.. ze tez musimy mieszkac w Polsce bleh :| ze wszystim jest problem.. a motorek bardzo ladny :) pozdrawiam :) ps. pomozcie sie zdecydowac :) ps. ile kosztuje nsr'ka? i czy bujnie sie ze 150 chociaz? :)--> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Kup cagive czy gilere i pozniej będziesz płakał ze czesci nie mozesz znaleźć. Bierz nsr i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 cholera bo jeszcze sie przekonam.. tylko ze hondziawka jest chyba droga? dobra ide poszukam cos w gieldach :) ale z nsrek to podoba mi sie ta z 2 reflektorami.. bo ta "kocie oczy" juz mniej jakos :| ide buszowac po sieci :) moze sie zaszczepie :)pozdrowka--> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi