karher Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 (edytowane) Zacznę po kolei... niektórzy to mnie może jeszcze pamiętają :)))) Swego czasu byłam tutaj częstą gościówą. Życie się jednak tak potoczyło, że studia i praca odsunęły mnie trochę od środowiska motocyklowego :((( Teraz jestem panią bibliotekarką w szkole podstawowej. Właśnie w związku z tym moja WIELKA prośba. 15.05 w godz. 10.00- 13.00 obchodzimy uroczysty Dzień Dziecka połączony z festynem wiosennym. Moim wielkim marzeniem jest sprawienie dzieciakom frajdy, przez pokazanie im motocykli - > z bliska :) Kiedyś sama (jako pasażer:)) uczestniczyłam w tego typu spotkaniach w szkołach, przedszkolach i widziałam jaką dzieciaki mają radochę. Często wystarczy im foto z maszyną i jej właścicielem :) Czy dalibyście się namówić na odwiedziny w mojej szkole ? Zapraszam na godzinę 11.00. Będzie ognisko, będą kiełbachy, będzie też coś słodkiego na zagrychę :) Adres imprezy: SP1 im. Armii Krajowej w Sopocie, ul. Armii Krajowej 50/54 Karolina, karher [email protected] Edytowane 1 Maja 2010 przez karher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Hieh. Nic to nie kosztuje. Myślę, że zjawi się pare maszyn. Ja też, o ile nie będzie ważniejszych spraw na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karher Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 fajnie :) dzięki dzięki i jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam :) mam nadzieję że pogoda dopisze nam na ten festyn ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Bardzo ciekawy pomysł, sam, gdybym miał moto, dojechałbym nawet te 100 kilosów do Sopotu aby zrealizować taki oryginalny pomysł ;] Życzę jak najwięcej moto na tym Dniu Dziecka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karher Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) fajnie :) jedno co istotne a czego nie dodałam: nasza szkoła jest placówką integracyjną, na terenie szkoły mamy dom dziecka; dla takich dzieciaków tego typu atrakcje są wielkim przeżyciem :) a jeśli pogoda w trakcie imprezy nie dopisze, proponowano żeby wjechać maszynami do budynku szkoły :) Edytowane 10 Maja 2010 przez karher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifler959 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 jeśli zdążę złożyć motor do soboty to postaram się pojawić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asza Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Byłem, była straż, była policja, motorków mnóstwo.... tylko mój. Ale gromadkę dzieciaczków trochę powoziłem po boisku. Przynajmniej nie miałem konkurencji :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi