harbuz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam.Czy posiada ktoś serwisówkę do XVZ13 z 2010r? Mam pytanko jak pompujecie oponki, solo i z plecaczkiem? Wie ktoś może gdzie mogę metalizowac plastik, chodzi mi o element pod szybą.PozdrawiamSerwisówkę, mam po angielsku w PDF-e i ksero po polskiemu. Podeślij na priw maila to ci wyślę, wieczorkiem.Co do banana na podszybiu to temat był wałkowany. Po ściągnięciu starego chromu, nie ma gwarancji co do przyczepności nowego?Tak mi powiedzieli u galwanizera. Najlepszy sposób, wytrzeć "wyrównać" drobnym papierem i nakleić folie w kolorze chromu. Efekt nawet zadowalający.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wie ktoś może gdzie mogę metalizowac plastik, chodzi mi o element pod szybą.Pozdrawiam Tutaj masz blisko :)https://www.facebook.com/CentrumChromowaniaNatryskowego/info?tab=page_info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tutaj masz blisko :)https://www.facebook.com/CentrumChromowaniaNatryskowego/info?tab=page_info Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Sezon rozpoczęty :biggrin: Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobra to wcześniej to żart ;) przód 2,5 tył 2,5 -2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam koledzy.Chcę do mojej Venturki założyć dodatkową lampę stop i szukam jakiejś alternatywy bo noc co jest dedykowane pod ten model nie mogę poszukać:( Podpowie może ktoś gdzie takie coś nabyć lub może jaka z samochodowych była by najodpowiedniejsza do przystosowania?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Podeślij mi na pw swój adres e-mail, to wyślę Ci zdjęcia jak to rozwiązałem u siebie.Mam dodatkowy STOP pod kufrem.Kupiłem więcej świateł, ale zostało mi się ostatnie.Trzymam je na zapas.Ale mogę Ci podesłać zdjęcia w opakowaniu, będziesz wiedział czego szukać, jak Ci rozwiązanie spodoba.Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tplonka Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam koledzy.Chcę do mojej Venturki założyć dodatkową lampę stop i szukam jakiejś alternatywy bo noc co jest dedykowane pod ten model nie mogę poszukać :( Podpowie może ktoś gdzie takie coś nabyć lub może jaka z samochodowych była by najodpowiedniejsza do przystosowania?Pozdrawiam Ja mam takie światło. Już je miałem jak kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Zobacz na allegro http://allegro.pl/tylna-lampa-tyl-led-stop-listwa-dodatkowe-swiatlo-i6054024383.html Ja mam taką https://youtu.be/JO5fZgDvDlY Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Zobacz na allegro http://allegro.pl/tylna-lampa-tyl-led-stop-listwa-dodatkowe-swiatlo-i6054024383.html Ja mam taką https://youtu.be/JO5fZgDvDlYKolego na filmku super to widać ale te diody na linku mają tylko 16,5 cm długości a tu myślę przynajmniej że powinno być dwa razy tyle ale dzięki za fatygę :) Ja mam takie światło. Już je miałem jak kupiłem.Też ciekawe rozwiązanie można się nad nim zastanowić chociaż wolał bym pod kufrem :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To kup sobie dwie, naklej na jakiś pasek blachy nierdzewnej i przymocuj pod kufrem . :blink: :blink: :blink: :blink: :excl: :excl: :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja wymierzyłem odległość pomiędzy mocowaniami i przedłużyłem je wieszakami do szafek z nierdzewki. W te otwory weszły mocowania linijki LED i mam dodatkowy stop, który mogę zdemontować i nie będzie śladu. Linijka LED 24Kupiłem dwie, bo się bałem, że jak jest napisane wewnętrzna, to zaraz padnie, ale od 2011 roku się trzyma i działa JMożna też zamocować trzecie światło STOP na uchwytach od rur COW – pod kufrem jest rama do której można śmiało przymocować światło STOP.Chciałem dodać zdjęcia, ale jakiś czas temu osiągnąłem limit i … Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wczoraj w Podkowie Leśnej widziałem 2 ventki biała i czarna, ktoś z tu obecnych był na otwarciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Czarną widuję na Al. Niepodległości koło Polskiego Radia - czasami stoi tam na parkingu. (o ile to ta)Co jutro porabiacie - może by tak ... ???W temacie światła STOP - znalazłem, ja mam dokładnie taką lampę pod kufrem:http://allegro.pl/lampa-stop-wew-28-led-czerwona-2-nozki-carcommerce-i5870083516.html Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 dziecko podrzuca nam wnuczkę robimy za opiekę a wieczorkiem tradycyjnie cafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi