Jacek6 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ma ktoś tłumiki od Kalińskiego ?Jeśli tak, poproszę o wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Kurde, naprawdę nikt nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Chyba będziesz pierwszy.Z drugiej strony słyszałem kilka opinii użytkowników innych motocykli z tłumikami od Kalińskiego,że są super i warte swojej ceny. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No właśnie, chyba. Chodzi mi głównie, żeby nie powiedzieć wyłącznie, o dźwięk. Ale skoro brak opinii, to raczej nie zaryzykuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Różne dźwięki :biggrin: :biggrin: :biggrin: https://www.youtube.com/results?search_query=kali%C5%84ski+wydechy Edytowane 26 Lutego 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Przeróżne..........za wyjątkiem xvz-ta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A ja tam powiem takjak jeździsz w koło komina to mogą być i puste ale jak przelecisz 500km od szczału to sam zobaczyszże fabryka aż tak źle nie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Puste od HD to ja mam. I do jezdzenia to się toto nie nadaje. Dlatego pytałem o Kalińskiego z może dobrym brzmieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Koledzy ! Wracając do tematu nawigacji kupiłem jednak Garmina Zumo 660 i czy ktoś wie gdzie pod czaszą podłączyć przewód zitegrowany do Audio pod AUX oraz czy przydatne będzie podłączenie mikrofonu a jak tak to też gdzie to podłączyć przy motorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja mam jakieś akcesoryjne amerykany sygnowane do tego modelu, jak stoi odpalonych kilka ventek to moją słychać najbardziej. Ale upierdliwe nie jest i do jazdy dalekiej się nadaje przyjemnie słychać jak odkręca się manetkę . Ale co to jest to za cholerę nie wiem, do sprawdzenia przy okazji jakiegoś spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos777 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witaj Markos w końcu ktoś z Gdańska zawitał a co do okablowania to nie mam pojęcia co jest tam nakminione ja mam wersje euro i nie mam CB jak by co to możemy się spotkać i podumać w końcu jesteśmy z jednego groduNo jak tylko sezon się zacznie to czemu nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Ja też mam jakieś akcesoryjne ,są trochę głośniejsze o wydechów kolegi Korsarza -Jerzego .Wiecej dudnią ale nie są głośne w porównaniu do mojego intrudera który miał zupełnie puste 126 decybeli :rolleyes: http://youtu.be/JO5fZgDvDlY Edytowane 28 Lutego 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Na jednym filmiku sporo klaksonu, na 2gim muza :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 http://allegro.pl/kamera-sportowa-motocyklowa-rowerowa-fullhd-rd990c-i4845989538.html cena śmieszna w porównaniu do GoPro a jakość bardzo dobra (YouTube obcina jakość) Mam wszystko nagrane 1080 HD , jak puszczę na telewizor to .... :rolleyes: :biggrin: :rolleyes: :biggrin: pozdr.Hej Borys. Ze względu na naszą rozmowę i planowany wyjazd zakupiłem tą kamerkę. Jutro przyjdzie, ale już się martwię jak jest z montażem do kasku?Mam nowy i szkoda wiercić.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORYS69 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Hej Borys. Ze względu na naszą rozmowę i planowany wyjazd zakupiłem tą kamerkę. Jutro przyjdzie, ale już się martwię jak jest z montażem do kasku?Mam nowy i szkoda wiercić.Pzdr.PowitaćNie trzeba nic wiercić uchwyty są mocowane na taśmę klejącą dwustronną która trzyma bardzo mocno. Trzeba zamocować prawidłowo za pierwszym razem w czym pomaga system bluetooth którym można się połączyć z telefonem i mieć podgląd na to co widzi kamera. Mocowanie na taśmę przetrenowane w warunkach ekstremalnych. Jeżeli zdecydujesz się na montaż z boku kasku ( ja tak mam gdyż mocowanie na górze kasku ograniczało otwieranie szyby) trzeba zamocować w takim miejscu aby od obudowy kamery do skorupy kasku było ok. 5mm luzu a po otwarciu szyba nie właziła w kadr.Z pomocą drugiej osoby to robota na 10 minut.Gdyby jeszcze jakieś pytania to wal śmiało - pies szczepiony :) :) :) ;) :biggrin: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi