Dariow Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No to powodzenia życzę z nowej maszyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Moto jest godne, więc powinno być wszystko Ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No to poprosimy zdjecia i zapraszamy na http://vcpl.phorum.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk69 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam wszystkich ,trochę zapomniałem o tym forum ale znaowu jestem :crossy:Z korsarzem -Jerzym znamy się parę lat ,długo by opowiadać :biggrin:Po sprzedaniu Hondy Shadow Jerzy znalazł mi Venturke ,13 gudnia wsiedliśmy w busa pojechaliśmy kupić Yamaszkę .Jak to mówią życie zaczyna się po litrze :blink: :blink: :blink: mam nadzieje że będe zadowolony z zakupu :biggrin: POZDROWIONKACześć venturowcyintruz25ja również na tym forum bywam sporadycznie ale widzę że mamy niedaleko do siebiea maszynki podobne może w sezonie uda się nawiązać jakiś kontakt albo na jakąś przelotkę wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Siemka -Ja jeszcze w tą sobotę i niedziele brykałem po mieście ale zawsze -Bajka Yamaszka :rolleyes:Pozdrowionka Edytowane 23 Grudnia 2014 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jak najbardziej jestem za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja cały czas czekam na lepszą pogode :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w nowym roku .Koledzy szykuje się do wymiany oleju w lagach wiem ze niektórzy z was maja to za sobą.Może ktoś napisze jaki olej no i ile się go wlewa,wiem ze było to przerabiane ale nie chce mi się szperać po stronach.Czekam na dane z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Według książki 5W i 0,553 L na lagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO.STAR Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witak kolegów dawno tu nie zaglądałem :banghead: ale mój kolega własnie sprzedał swojego rumaka i szuka Royal Star Venture najlepiej w kolorze czarnym ale to nie warunek ,może ktoś chce sprzedać lub wie kto chce sprzedać motocykl proszę o info. [email protected] Mario Bytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO.STAR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chyba idzie wiosna :biggrin: mój drugi kolega też się zakochał ,,chyba,, w Royalce :biggrin: i szuka motocykla ale Royal Star Tour Deluxe rok pow. 2006 może ktoś coś ma lub wie gdzie stoi będę wdzięczny . Mario Bytów [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Takie znalazłem :cool: Dobrze ze się nie zakochał w Royalu 99% :cool: http://otomoto.pl/yamaha-xvz-1300-royal-star-jak-nowy-08-drag-star-M4073255.html http://otomoto.pl/yamaha-xvz-1300-royal-star-tour-de-luxe-venture-M4210848.html Edytowane 9 Stycznia 2015 przez intruz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Każda miłość jest dobra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Cześć Mario kolega mój ma chce sprzedać w dobre ręce ,nie daleko od Bytowa z Białogardu.Mnie może kojarzysz spotkaliśmy się w zeszłym roku u was na otwarciu .Jak by co to dzwon do mnie,numer jest na profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Takie znalazłem :cool: Dobrze ze się nie zakochał w Royalu 99% :cool: http://otomoto.pl/yamaha-xvz-1300-royal-star-jak-nowy-08-drag-star-M4073255.html http://otomoto.pl/yamaha-xvz-1300-royal-star-tour-de-luxe-venture-M4210848.htmlBardzo ładne.Tylko szkoda, że jakoś mało jeżdżone? Przecież dobrze wiemy, że ta co ma najwięcej przebiegu to robimy w jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi