Dariow Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Ja tam bardziej jestem za 18-20 lipiec w Świętokrzyskim :) Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja tam bardziej jestem za 18-20 lipiec w Świętokrzyskim :) Jak najbardziej aktualne, ale już myślę jak zagospodarować sierpień ?? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ja też się piszę na świętokrzyskie a co do sierpnia to jeszcze nie wiem mam wtedy urlop z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn5 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam kolegów ja też zajrzę w lipcu w świętokrzyskie ,nie wiem czy w sobotę czy niedzielę ale będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 SN5 w niedzielę to już będziemy się rozjeżdżać więc raczej planuj w sobotę i z nocką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Robimy zlocik Venturek na zamku? Proponuję termin 14-17 lub 29-31 sierpnia. Witam Wszystkich! Mój znajomy jest właścicielem Zamku w Przezmarku. Jest w stanie udostępnić nam obiekt do zorganizowania zlotu. Wstępnie koszt noclegu to 30,- PLN/os – nocleg w baszcie na karimatach w śpiworach własnych oczywiście. Jest też możliwość skorzystania z pokoi gościnnych, ale tu już w zależności od ilości chętnych będę negocjował całość. Na niektórych zdjęciach widać domki kempingowe – nie liczcie na nie. Części już nie ma, a w tych pozostałych nie będziecie chcieli spać… http://zamki.res.pl/przezmark.htm http://pl.wikipedia.org/w...ki_w_Przezmarku https://www.facebook.com/...160257744005153 Termin do ustalenia, ale myślę, że jak będzie ciepło. Czy jest Ktoś chętny na spotkanie? Dodam, że jak już ustalimy termin i wstępną liczbę chętnych, to będę dogrywał szczegóły. Czekam na info. Lewa w górę! Pozdrawiam! Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak dobrze policzyłem to jest kilka osób chętnych na spotkanie 18-20 lipiec w Świętokrzyskim 1. Mercurius2. Fireman113. ARCZI998 + 14. Dariow5. Maniek1z6. Sn5 Ja mogę przyjechać w sobotę i zostać do niedzieli a inni niech się wypowiedzą i może jeszcze ktoś dołączy Mercurius a w ile motocykli tam będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mi wstępnie termin też pasuje, ale nie wiem czy mi się uda dojechać - praca... Możesz mnie i Evi dodać ze znakiem zapytania, jak dostanę grafik na lipiec, to potwierdzę na 50%, a przed samym wyjazdem na 100%. Niestety inaczej nie mogę ;( Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mercurius a w ile motocykli tam będziecie?Kilkanaście maszyn, jak nie ponad dwadzieścia?Muszę dokładnie policzyć :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Kilkanaście maszyn, jak nie ponad dwadzieścia?Muszę dokładnie policzyć :cool:I wszyscy jesteście pod namiotami? Lista:1. Mercurius2. Fireman113. ARCZI998 + 14. Dariow5. Maniek1z6. Sn57. Dyzio i Evi Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 I wszyscy jesteście pod namiotami? Lista:1. Mercurius2. Fireman113. ARCZI998 + 14. Dariow5. Maniek1z6. Sn57. Dyzio i Evi Na domki nie ma co liczyć, chyba że przyjedziesz minimum na tydzień. Jedyną opcją jest namiot. Lista:1. Mercurius + 12. Fireman113. ARCZI998 + 14. Dariow5. Maniek1z6. Sn57. Dyzio + Evi i grupa znajomych na Shadowkach z SHOC.PL mercurius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Panie i Panowie, wiemy coś o akcjach serwisowych organizowanych dla naszych moto przez Yamahe ? Było coś, czy nic ? Czy nic nie wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 O co Ci konkretnie chodzi czy były jakieś wady tych sprzętów czy też jakieś promocjez tego co wiem to nowsze roczniki czyli te 98 konne nie były sprzedawane w Polsce, a gdziekolwiek pytałem to części tylko na zamówienietak więc wątpię że było coś organizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Maniek, masz rację i najgorsze jest to, że nie wszystkie części są dostępne... ;( Jak chciałem zamówić szparunki na moją Kochankę, to mi powiedzieli, że zamówią, jak podam VIN odpowiednika EU, bo po moim VIN mają blokadę i nie zamówią. Jacek6, o akcjach serwisowych nie słyszałem. Mogę popytać, jak będę w ASO. Czy masz coś konkretnego na myśli? Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaurusPL Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Koledzy POMOCY!Światło STOP działa u mnie na odwrót, świeci się cały czas, a jak nacisnę na stop to przygasa! Co to może być? Wiecie gdzie można kupić jakiś przekaźnik czujnik stopu żeby to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi