MARIO.STAR Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam ,chcialbym podzielic sie swoim problemem z Venturka ,a mianowicie strasznie mi plywa na zakretach ,i gdy jade po jakis nierownosciach ,asfalt bez dziur ,droga prosta idzie jak strzała ,mialem obawy ze to jakis luz na wahaczu ale wszystko dokrecone ,gdy energicznie poruszam kierownica na postoju to wchodzi w takie wibracje ktore zaczynaja sie od kierownicy i ida na tyl ,wychodzi na to ze to cos w przodzie ,łozysko glowki ramy bylo luzne zostalo dokrecone ,wiec sam nie wiem co to moze byc ,,moze ktos sie z tym spotkal,gdzie szukac przyczyny ,wiem ze przyczyn moze byc wiele ,ale moze ktos mial do czynienia z czyms takim ,bylbym wdzieczny za jakies pomysly ,lub namiar na kogos kto tym bym sie mogl zajac w okolicach Lubina ,legnicy ,Glogowa , z gory dzieki wielkieKolego sprawdź tylny amortyzator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam koledzy :) Mam mały problem bo nabyłem w tym roku Nawigację Garmin Zumo 590 i podłączyłem sam pod AUX pod czaszą teraz staram się sprzęgnąć smartfona przez Blutut przez Nawigację i jestem w połowie drogi bo mogę odebrać rozmowę i słyszę co ktoś do mnie mówi w kasku ale mnie dzwoniący nie słyszy :( W oryginalnej wiązce przewodów do mocowania nawigacji jest jeden mikrofon ale nie wiem gdzie go podłączyć czy ktoś doradzi ? Pozdrawiam u progu lata wszystkich jeszcze śmigających :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 mercurius fireman11, dnia 13 Sie 2015 - 19:34, napisał: ja jadę wrzesień , październik i może listopad jak się uda wtedy jest najpiękniej w BieszczadachMoże uga się nam zgrać termin, oby aura dopisała :crossy: byłem już we wrześniu ale to nie znaczy że jeszcze raz nie mogę jechać , jak pojedziesz daj znać zawsze się wybiorę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dlaczego taka cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Zbysio może jeszcze jeżdżą Na zagranicę w tym sezonie nie wystarczy mi funduszy :-( Mercurius pojechałem z kolega na dłuższy weekend od czwartku do niedzieli, pojeżdziliśmy trochę po Czechach i Polsce, jeden nocleg w Czechach i dwa w Polsce i tak liczyłem że mogliśmy skoczyć do Austrii bo różnica byłaby tylko tak naprawdę w kilometrach i koszcie spalonej benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dlaczego taka cisza ?moze to była przedwyborcza . teraz będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Już po wyborach a tu dalej cisza, czy już nie ma venturowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sen zimowy :rolleyes: Chyba jeszcze pobrykam w niedziele .W Łodzi bedą mikoaje na motocyklach .Ma byc 10 stopni :cool: :cool: :cool: POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Sz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pozdrawiam wszystkich venrurowców na forum odniedawna.Szczęśliwym posiadaczem od kwietnia tego roku.Mam nadzieje że w tym sezonie 2016 uda mi się was poznać gdzieś na szlaku tudzież zlocie.Pozdrawiam wszystkich Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja pojeździłem sobie dziś bo była piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Sz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Szczerze mówiąc zazdroszczę ale obowiązki nie pozwalały niemniej jednak gratuluję. Miałem osobiście ochotę pojechać dzisiaj do Gdańska na przejazd Mikołów ale przastraszył mnie tenwiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jest taki pomysł, co by się zjechać na Boże Ciało w okolice Nowego Sącza.Dobra zabawa gwarantowana. :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy:Co Wy na to :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem za!Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk4344 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam sznownych kolegów! Niedawno stałem sie posiadaczem upragnionej Yamahy Royal Star z 2009r, motocykl był po niewielkiej klizji i sukcesywnie zaczynam go usprawniać.Jesli pozwolićie to będę pewnie miał sporo pyań ;) Na ta chwilę mam wrażenie że niedomaga układ zasilania, motocykl odpala na dotyk ale podwyższone obroty harakterystyczne dla pracy na ssani sa tylko przez sekundę następnie obroty znacznie spadają. Generalnie silnik pracuje raczej równo i miarowo ale szybkie dodanie gazu nawet na rozgrzanym silniku prawie zawsze powoduje zgaśnięcie, ja się dodaje gazu powoli to po przejściu na wyższe obroty można już normalnie operować gazem. Motocykl ma przebieg 16tys km prawdopodobnie stał bardzo długo nieodpalany, na ta chwilę wymieniłem świece, olej, filtr paliwa. Ktoś ma jakieś doświadczenia z powyższym ? :) pozdrawiamŁukaszŁódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam kolegów:)Mam mały problem po zimie z moją maszynką a mianowicie brak podświetlenia licznika czy może ktoś jest zorientowany co może być przyczyną może bezpiecznik jeśli jest na to dedykowany i gdzie się on znajduje lub coś innego ? Z góry dziękuję za pomocPozdrawiamBodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi