Dyzio77 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam ,miałem intrudera to byłem na forum INTRUDER POLSKA .Były organizowane zloty dwa razy w roku na wiosnę i jesień ,tak zwane INTRUZONIE .Fajna sprawa ,poznałem wielu wspaniałych ludzi z Polski i Europy .Ostatnio miałem Hondę Szhadow ,forum SZHADOW OWNERS CLUB POLSKA .Też mają zloty SZADOWISKA .Tylko na tych forach jest po kilka tysięcy użytkowników :rolleyes:Jakoś tak się składa, że zarówno ja jak i Maciejka też wywodzimy się SOCP :)Zloty Venture były i będą...Może mniej huczne, ale zawsze :)Pozdrawiam!Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nadal jestem na tych forach i czytam sobie ciekawe rzeczy. :ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Świat jest mały ;)W Sielpi były organizowane spotkania, jak poczytasz temat:http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/152403-i-ogolnopolski-zlot-yamaha-royal-star-venture-to wszystko będziesz wiedział.Możesz też zajrzeć:http://vcpl.phorum.pl/index.phplubhttps://www.facebook.com/pages/Yamaha-Royal-Star-Venture-Club-Polska/540877209308829?fref=tsLewa w górę!Pozdrawiam! Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Kloedzy wiecie może gdzie w okolicach Lubaczowa, Jarosław, Rzeszów - podkarpacie mogę przestroić CB w Venturze, z tego co wyczytałem to działa na 5 i potrzebowałbym je przestroić na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarQ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolego dobrze przestraja CB radia gosc na PKS towarowym w rzeszowie Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez MarQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Kloedzy wiecie może gdzie w okolicach Lubaczowa, Jarosław, Rzeszów - podkarpacie mogę przestroić CB w Venturze, z tego co wyczytałem to działa na 5 i potrzebowałbym je przestroić na 0 W Rzeszowie na PKS-e towarowym.Gość ma już wprawę przestroił już parę radyjek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarQ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Slaczek wymieniles juz sprzeglo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Slaczek wymieniles juz sprzeglo?Jeszcze nie bo jak miałem już go kupić w stanach zaczął się szaleńczy wzrost cen dolara... :mad:. A mam do kupienia klika rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kloedzy wiecie może gdzie w okolicach Lubaczowa, Jarosław, Rzeszów - podkarpacie mogę przestroić CB w Venturze, z tego co wyczytałem to działa na 5 i potrzebowałbym je przestroić na 0 Reszów Towarowa 12 PKS i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzięki za info o CB, już z gościem się umówiłem na radyjko, mam jeszcze jedno pytanie, czy posiada ktoś może takie srebrne zaślepki na śrubki co są przy dzwigni przedniego hamulca lub sprzęgła, trzymają dzwignię z kierownicą, Amerykaniec umieścił tam uchwyt na napój i są zakręcone śrubki bez tych zaślepek, jakby ktoś takowe miał proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/zatyczki-chromowane-zaslepki-na-sruby-imbusowe-m6-i5197483863.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/zatyczki-chromowane-zaslepki-na-sruby-imbusowe-m6-i5197483863.htmlCena z kosmosu. No ale, jak chce się mieć piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Cena z kosmosu. No ale, jak chce się mieć piękne?zapytaj w ASO yamahy to dopiero kosmos za 6 szt tych kapsli krzyczą 176pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tu masz w normalnej cenie : http://allegro.pl/zaslepka-zaslepki-srub-imbusowych-chrom-m6-12szt-i5170293756.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+motocyklowe-156_Akcesoria+motocyklowe-8721_Pozosta%C5%82e-18998 Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 dzięki za linki, zadzwonię sobie i posprawdzam, a jeśli chodzi o intercom, potrzebuję jakiś dobry a niedrogi, co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi