Wojtasm Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ok, postaram sie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 oj widzę że nas przybywa a ja na urlopie i to nie na motorze chętnie bym dołączył ale dopiero wracam w sobotę może jak nie pobaluję na urodzinkach żony to w niedzielę jakieś latanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No to umawiamy się na kontakt jutro o 17 na forum i potwierdzimy czy jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja jutro będę miał cięzko ale napiszę jak coś. 15 odpada bo 14 wyjeżdżam na mazury. Jestem za Niedzielą bo zaplanowałem sobie dzień na motocykl :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja w niedzielę nie dam rady :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No i przystawka zrobiona koszt 30 zł - pasuje jak ulał - można nawet podnosić zwykłym podnośnikiem hydraulicznym .....Możesz zapodać schemacik z wymiarami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Tam wjazd darmowy dla motocykli jest po 19.00 wiec możemy sie spotkać gdzieś natrasie np. na Lotosie na skrzyżowaniu w Orzeszu o 19 i podjechać razem do żor Heh, widzę że wreszcie coś się kroi na Śląskiej Ziemi a nie 400 km od domu :). Ja bym sie tez pisał. Co prawda ok 17:00-18:00 widziałem prognozy że może troche popadać burzowo, ale potem juz powinno być dobrze. Zerkniemy zatem ok 17:00 na pogode i będziemy decydować. W każdym razie ja do Orzesza chyba nie pojadę (nie całkiem po drodze) ale postaram sie być ok 19:00 na miejscu pod Twinpigs z młodszym synem (niech sie młody wkręca w klimaty moto). https://goo.gl/maps/P3rNz a w którym miejscu ta stacja w Orzeszu wgl jest? Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez bobi71 Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Przy głównej trasie z Łazisk do Żorhttps://www.google.pl/maps/place/LOTOS+S.A./@50.1202777,18.8123178,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xa137a1f5c0de63a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasm Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Panowie, nie wiem czy dam dziś rade przyjechać, bo na 19 ma przyjechać klient na Wild Stara. Nie wiem ile zajmie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to sprzedawaj :)Nad Katowice nadciągajaą ciemne chmury zobaczymy czy nie bedzie padać.... Chmury przeszły ale niestety nie dam rady jechać dzisiaj do Żor no i cały weekend bez motorku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Możesz zapodać schemacik z wymiarami :notworthy: A więc profil zamknięty 35x35 mm - potrzebne jest 1,90 m koszt 23 zł. Tniesz 2 razy po 50 cm i 3 razy po 30 cm. I teraz - dwie poprzeczki mają być z góry jedna z dołu, spawamy wszystko razem na szerokość 30 cm tak jak szerokie są poprzeczki !!do tego potrzebujemy jeszcze 2 nakrętki i pręt . poniżej mały schemacik jak byś coś nie wiedział pisz lub dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) No i wypchajcie się... myślałem że w końcu się zobaczymy i pogadamy o sprzęcie a tu kicha ;). Sam byłem i godnie reprezentowałem nasz klan wśród bedzie dwustu lub nawet wiecej maszyn. Super atmosfera i dobra muza. Niezły klimat w tym Twinpigs. Może za tydzień się też wybiorę. Będzie kolejna Motofrajda. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez bobi71 Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A więc profil zamknięty 35x35 mm - potrzebne jest 1,90 m koszt 23 zł. Tniesz 2 razy po 50 cm i 3 razy po 30 cm. I teraz - dwie poprzeczki mają być z góry jedna z dołu, spawamy wszystko razem na szerokość 30 cm tak jak szerokie są poprzeczki !!do tego potrzebujemy jeszcze 2 nakrętki i pręt . poniżej mały schemacik jak byś coś nie wiedział pisz lub dzwoń IMG_0242.JPG IMG_0241.JPG IMG_0243.JPGDzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Szkoda, że nie wyszło. Widzę, że można motorem wjechać do środka - nieźle ! Byłe tam z rodzinką jak otwierali TwinPigs fajna zabawa dla całej rodzinki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam ! Mam na imię Wojtek i ok. 3 tygodnie temu nabyłem Venturę z 2009r. Wcześniej tzn. ostatnie 7 lat jeździłem Wild Starem (aktualnie do sprzedaży}, dlatego też głównie zaglądałem na forum Wild Road Star. Teraz obiecuję częściej zaglądać tutaj. Aktualnie powoli przyzwyczajam się do masy motocykla, pomimo że Wild Star też do lekkich nie należy. Mam też pytania. 1. Czy posiada ktoś z Was oryginalne manetki, chętnie odkupię. Aktualnie mam kuryakiny i jak dla mnie są za "grube". Nie mam takiej wielkiej "pacy". 2. Szukam tez relingów do tylnych kufrów, ale oryginałów. Czy ktoś kupował/zamawiał i ile kosztują tak +-?Ja mam oryginalne zbędne manetki jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany nimi daj znać .Najlepiej przedzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi