patriot88 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 potrzebuje sklepu gdzie mogę kupić amortyzator skrętu do kawasaki zx6r z 2002 r. na allegro nie mogę dorwać a z internetowych sklepach dorwałem dopiero wyżej niż 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Chcesz sobie kupić amor dla lansu? Zapytaj: http://www.motoatv-sklep.pl/pokrowce-motocykle-c-18.html To chyba Ochlinsy za powyżej 2 tysiące oglądałeś :rolleyes: Za 1,5 można kupić Hypera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Koledzy i Koleżanki!Mam w zamiarze zaopatrzyć swoją leciwą hondę w amora skrętu.Proszę Was o podpowiedz od jakiego motocykla by podpasował,bo do tego modelu chyba nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Tutaj dorobią Ci mocowanie amora pod dowolny amortyzator, domyślam się że w komplecie będzie taniej. Z tego co wiem, wystarczy tylko podać model motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzięki kolego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Przepraszam że piszę, ale po cholerę w takich motocyklach amortyzator skrętu? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Daj potem znać jakie koszty w końcu wyjdą; namiar na nich mam od kumpla który szukał amora do cbr 954, ale w końcu wyrwał na allegro jeszcze taniej ;). Stąd też moja sugestia żeby szukać tam samego mocowania. Murgal: wyobraź sobie, że jedziesz przez Zawichost w stronę Sandomierza i na tych dziurach zamarzyło Ci się odkręcić na trzecim biegu do odcinki. Przyda się na pewno :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Przepraszam że piszę, ale po cholerę w takich motocyklach amortyzator skrętu? Wydaje mi się, że lepiej jak jest ,niż by go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Murgal: wyobraź sobie, że jedziesz przez Zawichost w stronę Sandomierza i na tych dziurach zamarzyło Ci się odkręcić na trzecim biegu do odcinki. Przyda się na pewno :). Wiem o czym mówisz, głównie Dwikozy-Doraz jest tragedia. Przekonałeś mnie. :icon_razz: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tutaj dorobią Ci mocowanie amora pod dowolny amortyzator, domyślam się że w komplecie będzie taniej. Z tego co wiem, wystarczy tylko podać model motocykla. Mam dostęp do parku maszynowego[do obróbki metali]-z mocowaniem poradzę sobie chyba.Tylko czym mam się sugerować,kupując golasa z allegro: długością,średnicą?-i ponawiam pytanie z jakiego motocykla da się podpasować do hondy f2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam dostęp do parku maszynowego[do obróbki metali]-z mocowaniem poradzę sobie chyba.Tylko czym mam się sugerować,kupując golasa z allegro: długością,średnicą?-i ponawiam pytanie z jakiego motocykla da się podpasować do hondy f2. Amory są zunifikowane więc problem leży jedynie w dorobieniu odpowiedniego mocowania bo wątpię aby do F2 były dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Amory są zunifikowane więc problem leży jedynie w dorobieniu odpowiedniego mocowania bo wątpię aby do F2 były dostępne.Co więc radzisz? zunifikowane-tzn? Edytowane 3 Listopada 2011 przez zino cbrf2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Przepraszam że piszę, ale po cholerę w takich motocyklach amortyzator skrętu? Po to, żeby shimma nie urwała Ci dupska na koleinie. Wyobraź sobie, ze po mocnym odkręceniu i wheelie przód motocykla opada na skręconej w bok kierownicy...w takich sytuacjach amor skrętu jest niczym spadochron dla skoczka! Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Djobeł! więc może Ty podpowiedz mi od jakiego moto podejdzie do f2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Co więc radzisz? zunifikowane-tzn? Kolego, tzn., że biorąc w rękę takiego Hyper-Pro czy to CSC czy RSC czy Ochlins'a są wymiarami takie same. Więc po prostu kupujesz takiego Hypera i się męczysz z mocowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi